ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Trending

IDECO PLATINUM ELECTRIC: Ηλεκτρική σήτα με ZIP για μεγάλα ανοίγματα

Ένα νέο προϊόν αντικωνωπικής προστασίας από την IDECO, με ίσιο πανί, το οποίο έχει εφαρμογή σε κουφώματα μεγάλων ανοιγμάτων, βεράντες, αίθρια και πέργκολες.

Η σήτα PLATINUM ELECTRIC είναι ένα νέο προϊόν από την IDECO, με ίσιο πανί, το οποίο έχει εφαρμογή σε κουφώματα μεγάλων ανοιγμάτων, βεράντες, αίθρια και πέργκολες.

Το πανί FORTE της PLATINUM ELECTRIC είναι fiberglass, διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα και συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως:

  • Απωθεί το νερό
  • Εμποδίζει τη συσσώρευση της βρωμιάς
  • Είναι ανθεκτικό στην ανεμοπίεση
  • Προσφέρει οπτική ευκρίνεια για περισσότερο φυσικό φως και καλύτερο αέρα
  • Είναι στιβαρό και όχι ελαστικό

Η δομή των πλαϊνών οδηγών, χρησιμοποιώντας το σύστημα ZIP δεν επιτρέπει στο πανί της σήτας να εξέρχεται σε συνθήκες έντονης ανεμοπίεσης.

Η κάθετη κίνηση της σήτας επιτυγχάνεται με ασύρματο ή ενσύρματο μοτέρ. Η σήτα PLATINUM διαθέτει δύο τύπους κουτιών ανάλογα με τις διαστάσεις του κουφώματος.

Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.