ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση κουφωμάτων παρέα με τους Exoikonomistas!

Το νέο της mini-site exoikonomistas.gr λάνσαρε με επιτυχία πριν μερικές μέρες η ALUMINCO, συστήνοντάς μας τους Exoikonomistas, τη νέα υπερ-ομάδα της, την οποία συνθέτουν οι απόλυτοι experts στα κουφώματα αλουμινίου.

Γνωρίστε τον Οικονομολόγο, τον Ψαγμένο, την Κλασάτη και τον Μάστορα! Η εξειδικευμένη ομάδα της ALUMINCO είναι εδώ για να μας προσφέρει συμβουλές και λύσεις που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να επιλέξουμε τον ιδανικό τύπο αλουμινίου για τα κουφώματα του σπιτιού μας, αλλά επίσης θα μας καθοδηγήσουν σωστά σε όλες τις φάσεις οποιουδήποτε κτιριακού έργου – από την αρχική σύλληψη, έως τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση.

Επιδιώκοντας ακριβώς αυτό η ALUMINCO, δηλαδή να ενημερώσει, βοηθήσει και καθοδηγήσει σωστά το κοινό, επέλεξε έναν ιδιαίτερα ευχάριστο, πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, δημιουργώντας πάνω στο mini-site το quiz ‘’Τι τύπος κουφωμάτων αλουμινίου σου ταιριάζει;’’, καθοδηγώντας τους χρήστες μέσα από μία σειρά ερωτήσεων να διαπιστώσουν ποιος είναι ο ιδανικός τύπος αλουμινίου για τις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες!

Οτιδήποτε κι αν επιζητά ο καθένας από εμάς, από εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και τεχνική υπεροχή μέχρι αισθητική και ευκολία στη χρήση, οι Exoikonomistas είναι δίπλα μας, επιστρατεύοντας τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, για να μας καθοδηγήσουν στη βέλτιστη επιλογή.

Όλοι με διαφορετική εξειδίκευση και ιδέες ωστόσο μ’ έναν κοινό στόχο: Την εξασφάλιση ενός άρτιου αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματος που θα βελτιώσει συνολικά την ποιότητα της ζωής μας.

Μάθετε περισσότερα για τους Exoikonomistas και πάρτε μέρος στο quiz πατώντας εδώ: exoikonomistas.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.