ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL Webinars: Πρωτοποριακή online παρουσίαση για τις νέες Περιφράξεις & Αυλόπορτες

Η ALUMIL πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά πρόσφατα διοργάνωσε την πρώτη online παρουσίαση των νέων συστημάτων της για προηγμένες Περιφράξεις & Αυλόπορτες. Η παρουσίαση σχεδιάστηκε ειδικά για τους κατασκευαστές του δικτύου της και διενεργήθηκε μέσω της γνωστής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom.

Το περιεχόμενο του Webinar

Το διαδικτυακό event διάρκειας 75 λεπτών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσε 300 συμμετοχές από κατασκευαστές – συνεργάτες της ALUMIL που το παρακολούθησαν.

Μέσα από πλούσιο υλικό και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ο εξειδικευμένος εισηγητής της εκδήλωσης ανέλυσε όλα τα χαρακτηριστικά και προνόμια των 3 νέων συστημάτων και απάντησε σε απορίες των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, τα συστήματα που παρουσιάστηκαν είναι τα SMARTIA FC10, FC60 & FC80. Πρόκειται για 3 προηγμένες σειρές που εντάσσονται στα προϊόντα ALUMIL OUTDOORS, τα οποία έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, παρέχοντας ποικιλία τεχνικών λύσεων και μεγάλο εύρος παραμετροποίησης για ένα αμιγώς εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Με το πέρας της παρουσίασης, όσοι κατασκευαστές παρακολούθησαν το webinar είχαν πρόσβαση σε ενημερωτικό υλικό (τεχνικός κατάλογος, μπροσούρα) για να μελετήσουν περαιτέρω τις λεπτομέρειες των νέων συστημάτων.

Η ALUMIL πάντα δίπλα στους συνεργάτες της

Η ALUMIL αναγνωρίζει ότι οι κατασκευαστές του εκτεταμένου της δικτύου συνεργατών αποτελούν τον πνεύμονα της εταιρείας. Είναι οι άνθρωποι που δίνουν πνοή στα προϊόντα της και έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε κατασκευαστή, παρέχοντάς του υψηλή τεχνογνωσία, θεματικά σεμινάρια κατάρτισης που θα διευκολύνουν το έργο του και φυσικά ένα portfolio προϊόντων που συνεχώς ανανεώνεται και του δίνει τις κατάλληλες επιλογές για κάθε νέο του project.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα OUTDOORS της ALUMIL, πατήστε εδώ.

Το webinar για τις νέες Περιφράξεις & Αυλόπορτες είναι απλά η αρχή μιας σειράς διαδικτυακών παρουσιάσεων που θα ακολουθήσουν σχετικά με περισσότερα συστήματα, τα οποία πρόκειται να λανσάρει η ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.