ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Τιμά τα 200 χρόνια του σύγχρονου ελληνικού κράτους με νέο τηλεοπτικό σποτ

Η EUROPA, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με παραγωγική δραστηριότητα μόνο στην Ελλάδα, τίμησε τα 200 έτη από την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, με νέο τηλεοπτικό σποτ που προβλήθηκε από όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας για την περίοδο από 23 έως 28 Μαρτίου 2021.

Το τηλεοπτικό σποτ βασίζεται στο επιτυχημένο σποτ του “EUROPA Μια για πάντα!”, του οποίου η παραγωγή έγινε τον Μάρτιο του 2019 με μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη. Κεντρική θέση στο σποτ έχει η σημασία των διαχρονικών ελληνικών αξιών, ο σεβασμός στην παράδοση που δένει με το μοντέρνο, ενώ κλείνει με τις ευχές της EUROPA σε όλους τους Έλληνες! Παράλληλες ενέργειες σε επίπεδο διαδικτύου και ηλεκτρονικής προβολής πλαισίωσαν τη διαφημιστική καμπάνια.

Αξίζει να αναφερθεί σχετικά πως η EUROPA είναι μια εταιρεία που για όλη την περίοδο της κρίσης διατήρησε σε λειτουργία τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, δίνοντας δουλειά σε εκατοντάδες οικογένειες. Παράλληλα, το όνομα EUROPA έχει συνδυαστεί με ελληνικές διαχρονικές αξίες, που περικλείουν το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τον σεβασμό των εργαζομένων και των συνεργατών / προμηθευτών.

Σημαντική είναι η ιδιαίτερη έμφαση που δίνει η EUROPA στην ελληνικότητα του αλουμινίου και τη σημασία του για την ανάταση της εθνικής οικονομίας, κάτι που έμμεσα τονίζει σε κάθε επικοινωνιακή της προσπάθεια, συμβάλλοντας στην ανάταση όλου του κλάδου και ιδιαίτερα στη στήριξη των αλουμινοκατασκευαστών, οι οποίοι επλήγησαν τα μέγιστα.

Μια ακόμα δράση που εστιάζει στα ανωτέρω, αποτελεί το μεγάλο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) που υλοποιεί σταθερά η EUROPA με τίτλο “Europa Cares”. Το πρόγραμμα έχει συμπεριλάβει δράσεις που σχετίζονται με κάθε κρίσιμη ανάγκη τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή της κατάρτισής του το 2019, η διοίκηση της EUROPA εξέφρασε την επιθυμία να αποτυπωθεί σε αυτό η έμπρακτη ευχαριστία της σε όλους εκείνους που επιλέγουν EUROPA!

Το τηλεοπτικό σποτ της EUROPA το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει αναρτηθεί και στη σελίδα της EUROPA στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.