ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Würth Hellas S.A.: Κλείνει 40 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά!

Έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία 40 ετών, η Würth Hellas S.A. αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της τεχνικής συναρμολόγησης στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της το 1981, βρίσκεται δίπλα σε 40.000 επαγγελματίες πελάτες με πάνω από 210 εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους πωλήσεων και πάνω από 100 άρτια καταρτισμένους εσωτερικούς υπαλλήλους, έτοιμους να προσφέρουν περισσότερους από 125.000 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων και ένα μεγάλο εύρος συστημάτων, λύσεων και καινοτομιών.

Το 2021 αποτελεί έτος ορόσημο για τους ανθρώπους της Würth Hellas S.A., καθώς η εταιρεία κλείνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Η ποιότητα των προϊόντων της, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, η επένδυση σε ανθρώπινο και τεχνολογικό δυναμικό και υποδομές, όπως και η ευελιξία της στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, τη βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να ξεπεράσει κάθε πρόκληση και να πορευτεί με γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών της απέναντι στους συνεργάτες της και την κοινωνική προσφορά.

Η ισχυροποίησή της στην ελληνική αγορά εδραιώθηκε με έναν μοναδικό συνδυασμό:

  • Εξυπηρέτησης και επαγγελματικής υποστήριξης μέσα από τους ανθρώπους της
  • Συνεχούς ροής προϊόντων στην αγορά
  • Αδιαπραγμάτευτης ποιότητας των προϊόντων της
  • Ανταγωνιστικότητας των τιμών της
  • Ανάπτυξης της πολυκαναλικής προσέγγισης των πελατών της
  • Εμπιστοσύνης των συνεργατών της

Δέσμευση της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει άριστα σχεδιασμένες και πρωτοποριακές λύσεις, με επαγγελματική εξυπηρέτηση, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Στόχος της είναι να ενθουσιάζει με την αισιοδοξία, τον δυναμισμό και την υπευθυνότητά της και να αποτελεί τη Νο.1 επιλογή των πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.