ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με τη ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποίησε διαδικτυακή συζήτηση, σχετικά με τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων του κλάδου και τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο της επιστροφής στην κανονικότητα.

Στη συζήτηση συμμετείχαν από τη ΓΣΕΒΕΕ οι Γεώργιος Καββαθάς Πρόεδρος, Δημήτριος Βαργιάμης Α’ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Βαφειαδάκης Β’ Αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Νικολόπουλος Γενικός Γραμματέας, οι επιστημονικοί συνεργάτες Λεωνίδας Βατικιώτης και Αντώνιος Αγγελάκης, καθώς και ο Σωτήριος Παπαμιχαήλ από το νομικό τμήμα της ΓΣΕΒΕΕ.

Από την ΠΟΒΑΣ έλαβαν μέρος Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδροι, Αντιπρόσωποι, Μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων, καθώς και οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η επιδημιολογική κρίση και οι επιπτώσεις της στις μικρές επιχειρήσεις, ο πτωχευτικός νόμος, τα εργασιακά, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, η εκπαίδευση και η αδειοδότηση του επαγγέλματος. Τέλος πρότεινε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον πτωχευτικό νόμο.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε θερμά τη ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και όλα τα Μέλη των Σωματείων που έλαβαν μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.