ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA S350 LT: Νέα έκδοση με προηγμένες τυπολογίες για λύσεις σε κάθε ανάγκη!

Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S350 της ALUMIL είναι γνωστό για τις ίσιες, λιτές του γραμμές, καθώς και για τη μεγάλη ευκολία που παρέχει κατά τη διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησής του. Το εξελιγμένο αυτό σύστημα της ALUMIL αποκτά πλέον 3 νέες τυπολογίες μέσω της νέας έκδοσης SMARTIA S350 LT και γίνεται ακόμα πιο ολοκληρωμένο, προσφέροντας εξαιρετικές λύσεις για κάθε έργο.

Οι τρεις (3) νέες τυπολογίες περιλαμβάνουν:

  • στενό γάντζο 25 χιλ.
  • χαμηλό οδηγό 32 χιλ.
  • μικρό φύλλο 76 χιλ.

Με αυτές τις νέες τυπολογίες το σύστημα ενισχύεται αισθητά σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα, ο στενός γάντζος (ενδιάμεση κολώνα του κουφώματος) συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση και τον πιο minimal προσανατολισμό, ενώ παράλληλα αυξάνει το οπτικό πεδίο, δημιουργώντας καλύτερη αίσθηση για όσους βρίσκονται στο εσωτερικό.

Στην ίδια λογική κινήθηκε η ALUMIL και με το μικρό φύλλο, καθώς με αυτή την τυπολογία επιτυγχάνεται πιο αφαιρετική αισθητική με λιγότερο εμφανές αλουμίνιο.

Όσο για τον χαμηλό οδηγό μπαλκονόπορτας, παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην καθημερινή χρήση, καθώς συμβάλλει τα μέγιστα στην ευκολία χρήσης του κουφώματος και την πιο άνετη πρόσβαση από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και παιδιά, ενώ λόγω των μειωμένων διαστάσεων αποτελεί ιδανική επιλογή για αντικατάσταση κουφωμάτων σε παλιότερες κατοικίες.

Σχετικά με τις επιδόσεις του S350 LT, το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο ift Rosenheim, έχοντας επιτύχει αεροδιαπερατότητα κλάσης 4, υδατοστεγανότητα κλάσης 7Α (300 PA) και αντοχή σε ανεμοπίεση κλάσης C2.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι 3 νέες τυπολογίες μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με τις παλιότερες τυπολογίες, φαρδύτερου γάντζου ή φύλλου, καθώς και με ψηλότερο οδηγό. Έτσι, επιτυγχάνεται η απόλυτη εξατομίκευση, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου.

Το SMARTIA S350 είναι ένα από τα συστήματα της ALUMIL που συνδυάζουν άψογα επιδόσεις και προσιτό κόστος. Μια ξεκάθαρα value for money επιλογή, κατάλληλη για όλες τις κλιματικές ζώνες. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ανακαινίσεων και αντικαταστάσεων παλιών κουφωμάτων, η ευελιξία και η ευκολία κατασκευής του συστήματος το καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή!

Τις νέες τυπολογίες θα τις βρείτε στη γνωσιακή βάση της ALUMIL με την ονομασία SMARTIA 350 LT.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.