ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλο έργο στην Κόρινθο με το σύστημα στήριξης Φ/Β EUROPA SUN 2200

Η εξέλιξη είναι μια συνεχής συνθήκη στην EUROPA, με τη μεγάλη διέλαση να έρχεται για το 2021 δυνατά και στον κλάδο των βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων, με το λανσάρισμα της νέας σειράς EUROPA SUN 2200, εδραιώνοντας τη θέση της εταιρείας και στην αγορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ήδη, το πρώτο project έχει αναληφθεί και ολοκληρωθεί, με απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για έργο μεγέθους 10 MW στην Κόρινθο, σε συνεργασία με μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Το έργο είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις λόγω κλιματολογικών συνθηκών (μεγάλο υψόμετρο), αλλά και εξαιρετικά πιεσμένους χρόνους περάτωσης του έργου. Η EUROPA έχει δεσμευτεί με 20 έτη εγγύησης για το έργο, προσδίδοντας στον πελάτη σημαντική αξία ασφάλειας σε βάθος χρόνου.

Το νέο σύστημα είναι ένα σύμμικτο διπάσσαλο σύστημα στήριξης που αποτελείται από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του προσφέρει ευελιξία και βελτιστοποίηση στον χρόνο εγκατάστασης / συναρμολόγησης και αποτελεί την ιδανική λύση για φωτοβολταϊκά πάρκα με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το σύστημα είναι μελετημένο ακριβώς για τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας και έχει πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένο φορέα, ενώ παρέχεται εγγύηση 20 ετών από την EUROPA σε κάθε έργο.

Με την προσθήκη του νέου συστήματος, η EUROPA αναβάθμισε το σύνολο των προϊόντων της που αφορούν στα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων. Το EUROPA SUN 2200 ουσιαστικά αποτελεί εξελιγμένη λύση παλαιότερων συστημάτων, ενώ παράλληλα διατηρήθηκε το μονοπάσαλο σύστημα EUROPA SUN 1100 και το EUROPA SUN 400, το οποίο είναι σχεδιασμένο για φωτοβολταϊκά σε στέγες και οροφές βιομηχανικών κτιρίων.

Η EUROPA διαχρονικά δίνει έμφαση στην καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, σχέσεις που εδραιώνονται μέσα από μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεργασίες. Η ολιστική προσέγγιση που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της εταιρείας έχει αναπτυχθεί και στο τμήμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να γνωρίζει πως στην περίπτωση ανάληψης αντίστοιχων έργων, στην EUROPA μπορεί να βρει κάθε υποστήριξη και έναν συνεργάτη που θα τον καλύψει απόλυτα σε όλα τα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών πάνελ EUROPA SUN επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.