ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL ESSENCE SD55: Παίξτε με το φως!

Με το σύστημα σκίασης ESSENCE SD55 της ELVIAL θα αγαπήσετε το φως και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών η ακτινοβολία μπορεί να δημιουργήσει τόση θερμότητα ανά τετραγωνικό μέτρο όσο ένα μικρό θερμαντικό σώμα;

Γνωρίζετε ότι με τη σκίαση μπορείτε να ανακόψετε μέχρι και το 90% αυτής της θερμότητας; Τώρα το γνωρίζετε και γι’ αυτό το σύστημα συρόμενης σκίασης SD55 της ELVIAL είναι η κατάλληλη επιλογή.

Το φως που επιθυμούμε τον χειμώνα, για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις της θέρμανσης, προσπαθούμε να αποφύγουμε το καλοκαίρι, για να βελτιώσουμε την απόδοση της ψύξης.

Το σύστημα ESSENCE SD55 της ELVIAL με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κάθετη και οριζόντια σκίαση σας επιτρέπει -ανάλογα και με τον προσανατολισμό της επιφάνειας που θα σκιάσετε- να μειώσετε τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο, να διαμορφώσετε ένα πιο άνετο κλίμα και να εξοικονομήσετε ενέργεια και κόστος κλιματισμού.

Επιπλέον οφέλη του συστήματος είναι η ξεχωριστή αισθητική του. Το ESSENCE SD55 είναι ένα πανέμορφο σύστημα σκίασης, που με τις minimal και απέριττες γραμμές του θα αναβαθμίσει την όψη του κτιρίου, με ενιαία όψη προφίλ 15 χιλ.

Η αισθητική αυτή αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο από την ποιότητα κατασκευής του συστήματος. Με ανοξείδωτο κρυφό μηχανισμό κύλισης, με μέγιστο βάρος φύλλου 120 κιλά και διαφορετικές επιλογές κλειδώματος, το SD55 είναι ένα ανθεκτικό σύστημα εξαιρετικής λειτουργικότητας. Επιλέγοντας τη δυνατότητα ηλεκτροκίνητης κατασκευής με απομακρυσμένο έλεγχο, προσφέρεται ακόμη μεγαλύτερη άνεση κι ευκολία.

Με το σύστημα σκίασης ESSENCE SD55 της ELVIAL θα αγαπήσετε το φως και τους καλοκαιρινούς μήνες!

ESSENCE SD55 χαρακτηριστικά
  • Μinimal design με ενιαία όψη προφίλ 15 χιλ.
  • Επιλογή οριζόντιας ή κάθετης σκίασης
  • Δυνατότητα ηλεκτροκίνητης κατασκευής με απομακρυσμένο έλεγχο
  • Διαφορετικές λύσεις κλειδώματος
  • Κρυφός, ανοξείδωτος μηχανισμός κύλισης με μέγιστο βάρος φύλλου 120 κιλά
  • Συνδυάζεται με το σύστημα κάλυψης εξωτερικών τυφλών σημείων ELVIAL Cladding

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.