ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στη νέα έκδοση LT (περιλαμβάνει τρεις νέες τυπολογίες) του value for money συστήματος SMARTIA S350 της ALUMIL που είναι ιδανικό για αντικαταστάσεις παλιών κουφωμάτων, προσφέροντας ευελιξία και ευκολία κατασκευής!

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού θα βρείτε το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου MINIMAL FRAME της EUROPA, έναν μοναδικό συνδυασμό minimal αισθητικής και της γνωστής ποιότητας EUROPA.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε επίσης οικονομικό ρεπορτάζ που αφορά στις επιδόσεις του εγχώριου κλάδου αλουμινίου τη δύσκολη χρόνια που μας πέρασε, με αναλυτικά στοιχεία για τις πωλήσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Μάθετε μοναδικές λεπτομέρειες για το βραβευμένο έργο «Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία» που ολοκληρώθηκε πρόσφατα χάρη στις μοναδικές λύσεις που έδωσαν τα υπερσύγχρονα συστήματα της ALUMINCO.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.