ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Νέο καινοτόμο υαλοπέτασμα EF50 με βέλτιστη σχέση βάρους – ροπής αδράνειας

Το νέο υαλοπέτασμα EF50 της ETEM δύναται να καλύψει τις μορφολογικές και λειτουργικές απαιτήσεις κάθε σύγχρονης όψης, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις. Βασικότερο πλεονέκτημα του συστήματος αποτελεί η βέλτιστη σχέση βάρους – ροπής αδρανείας που διαθέτουν οι διατομές του, εξασφαλίζοντας μεγάλη στιβαρότητα και οικονομία σε κάθε εφαρμογή.

Το σύστημα EF50 βασίστηκε στον άρτιο σχεδιασμό του συστήματος Ε85, διατηρώντας παρόμοια γεωμετρικά χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ωστόσο σημαντικές βελτιώσεις στα χρησιμοποιούμενα εξαρτήματα και στον απαιτούμενο χρόνο τοποθέτησης.

Το EF50 διαθέτει ποικιλία σε κολώνες και τραβέρσες, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση σε στατική επάρκεια. Προσφέρονται λύσεις τόσο με πλάκα πίεσης (stick), όσο και λύσεις με δομική σιλικόνη (structural).

Η αρχιτεκτονική των σύγχρονων κτιρίων επιβάλλει συχνά τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων διαφορετικών συστημάτων στις όψεις τους, προκειμένου να ικανοποιείται το σύνολο των τεχνικών προδιαγραφών και ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται το βέλτιστο περιβάλλον για τους χρήστες τους.

Ακολουθώντας αυτή τη σύγχρονη απαίτηση, το σύστημα EF50 μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με τα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων της ΕΤΕΜ, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την ενσωμάτωση ανοιγόμενων συστημάτων ή πορτών, όπως τα E45, EW70, ED68 κ.λπ.

Όσον αφορά στο εσωτερικό των κτιρίων, ο συνδυασμός του EF50 με το σύστημα εσωτερικών χωρισμάτων EP30, μπορεί να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε κτίριο επαγγελματικής χρήσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του EF50

  • Πλάτος συστήματος 50 χιλ.
  • Εύκολη συναρμολόγηση και γρήγορη εγκατάσταση στο εργοτάξιο
  • Βέλτιστη σχέση βάρους – ροπής αδρανείας
  • Πλούσια ποικιλία σε κολώνες και τραβέρσες
  • Λύσεις με πλάκα πίεσης ή με δομική σιλικόνη
  • Ενσωμάτωση προβαλλόμενων και ανοιγόμενων παραθύρων και πορτών της ΕΤΕΜ
  • Επιφανειακή επεξεργασία πιστοποιημένη κατά QUALICOAT και QUALANOD

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.