ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Μετέφερε τους προβληματισμούς της σε online συζήτηση της ΓΣΕΒΕΕ

Μέλη της ΕΝΚΑΣ Πειραιά συμμετείχαν σε διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσαν η ΓΣΕΒΕΕ με την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα και εκφράστηκαν από τους εκπροσώπους των Σωματείων έντονοι προβληματισμοί για την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο πρόεδρος κ. Σολιδάκης και μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προβλήματα του κλάδου στον Πρόεδρο κ. Καββαθά και τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ. Αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στην έλλειψη τεχνικού προσωπικού, στον αθέμιτο ανταγωνισμό, στις αυξήσεις τιμών των πρώτων υλών, στην ανάγκη δημιουργίας νέων τμημάτων εκπαίδευσης στις δημόσιες τεχνικές σχολές και στην επιτακτική ανάγκη αδειοδότησης του επαγγέλματος.

Από τους συμμετέχοντες ζητήθηκε έντονα να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο ευκολότερης πρόσβασης σε προγράμματα χρηματοδότησης και κρατικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αίτημα που κατά γενική ομολογία αφορά όλους τους βιοτέχνες και εμπόρους.

Στο τέλος της διαδικτυακής συνάντησης ο κ. Καββαθάς εξέφρασε για μια φορά ακόμα την υποστήριξη του και υποσχέθηκε να μεταφέρει στους αρμόδιους φορείς τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ΟΒΣΠ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.