ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ: Έχεις Συνεργάτη! Έχεις Επιλογή!

Το νέο σλόγκαν «Έχεις Συνεργάτη!» της ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, το οποίο αποτυπώνεται στη νέα εταιρική της ταυτότητα, είναι γεγονός και εκφράζει την αφοσίωση της εταιρείας στη Συνεργασία, την Εμπιστοσύνη και την Εξυπηρέτηση. Η εταιρεία πάντα κοντά στον κατασκευαστή αλουμινίου, βλέπει τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία και αποδεικνύει καθημερινά ότι η εξυπηρέτηση και το συμφέρον του κατασκευαστή είναι προτεραιότητά της.

Σαράντα τέσσερα (44) χρόνια τώρα, συνεχίζει ακούραστα να αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη του κατασκευαστή και φροντίζει να ανταποδίδει συνεχώς την εμπιστοσύνη του με υπηρεσίες και προϊόντα που ανταμείβουν την αφοσίωσή του.

Γιατί στον ∆ΟΥΚΑ, θα βρεις τον συνεργάτη που ψάχνεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.