ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συμμετέχει στο Athens Design Map 2021

H LiFO και ο Design Ambassador ετοίμασαν μία ειδική έκδοση με τη συμμετοχή όλης σχεδόν της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής με σκοπό να επαναφέρουν τη συζήτηση για την αρχιτεκτονική στον πρώτο και τελικό της αποδέκτη, τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Η ALUMINCO με τη συμμετοχή της στο 1ο τεύχος Athens Design Map, της LiFO, στηρίζει έμπρακτα την αρχιτεκτονική και το design, πιστεύοντας πως μέσα από αυτά βελτιώνεται η αισθητική και κατ’ επέκταση η καθημερινότητά μας.

Πρόκειται για μία έντυπη έκδοση που σκοπό έχει να αναδείξει την εξωστρέφεια της αρχιτεκτονικής και του design στην Ελλάδα. Μια έντυπη έκδοση που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της αρχιτεκτονικής αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τη βλέπαμε έως τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.