ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΛΙΠΥΚΑ: Webinar με θέμα «Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας στις Τουριστικές Μονάδες»

Το ΕΛΙΠΥΚΑ διοργανώνει webinar με θέμα «Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας στις Τουριστικές Μονάδες», στις 8 Ιουνίου 2021, από τις 5-7 μ.μ. Η συμμετοχή στο webinar  είναι δωρεάν.

Λίγα λόγια για το webinar

Στη διάρκεια του webinar  θα μιλήσουν μηχανικοί με εμπειρία σε μελέτες και ελέγχους πυροπροστασίας τουριστικών εγκαταστάσεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η συμμετοχή του Ιταλού εκπροσώπου στη CFPA, Guido Zaccarelli, o οποίος θα παρουσιάσει την Κατευθυντήρια Οδηγία της CFPA για την πυροπροστασία εγκαταστάσεων μικρής διαμονής (Airbnb) αλλά και γενικότερα για το τι ισχύει στη γειτονική χώρα για την πυροπροστασία των τουριστικών εγκαταστάσεων.

Σκοπός του webinar

Με την ημερίδα αυτή το ΕΛΙΠΥΚΑ θα επιχειρήσει να αναδείξει προβλήματα, στρεβλώσεις αλλά και καλές πρακτικές μέσα από κατάλληλες παρουσιάσεις αλλά κυρίως μέσα από συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες, ώστε μηχανικοί, ιδιοκτήτες αλλά και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευκολυνθεί η δουλειά της επόμενης μέρας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.