ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GU-SECURY Automatic-DR: Αυτόματη κλειδαριά για αυξημένη ασφάλεια!

Με τον νέο τύπο κλειδώματος Automatic-Double Bolt (Automatic-DR), οι παρεχόμενες λύσεις της τεχνολογίας GU-SECURY διευρύνονται περαιτέρω, καλύπτοντας ακόμα περισσότερες ανάγκες.

Η G-U είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στον χώρο των μηχανισμών υψηλής τεχνολογίας για πόρτες και παράθυρα. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, καθώς βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, με συσσωρευμένη τεχνογνωσία πολλών ετών, καλύπτοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Ένα από τα τελευταία επιτεύγματα της καταξιωμένης διεθνώς εταιρείας είναι η καινοτόμα σειρά αυτόματων κλειδαριών πολλαπλών σημείων GU-SECURY Automatic-DR.

Οι εξωτερικές πόρτες έχουν ειδικές απαιτήσεις όσον αφορά στην αντιδιαρρηκτική τους προστασία, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν, δηλαδή να λειτουργούν με ευκολία. Οι νέες αυτόματες κλειδαριές πολλαπλών σημείων GU-SECURY Automatic-DR είναι ο ιδανικός συνδυασμός στιβαρότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Πρόκειται για συστήματα ασφάλισης που κλειδώνουν μόνα τους με μηχανικό τρόπο και αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς μηχανισμούς με κλειδί. Με τον νέο τύπο κλειδώματος Automatic-Double Bolt (Automatic-DR), οι παρεχόμενες λύσεις της τεχνολογίας GU-SECURY διευρύνονται περαιτέρω, καλύπτοντας ακόμα περισσότερες ανάγκες.

Το νέο σύστημα ασφάλισης GU-SECURY Automatic-DR συνδυάζει ιδανικά ασφάλεια με ευκολία στη χρήση που είναι και τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που αναζητά κάποιος σε ένα σύστημα κλειδώματος. Η κλειδαριά εξασφαλίζει αξιόπιστο και χωρίς κόπο κλείδωμα σε πόρτες ενός ή δύο φύλλων με ξύλινα, πλαστικά και μεταλλικά προφίλ.

Για να ανοίξει η πόρτα, όλα τα στοιχεία ασφάλισης απασφαλίζουν μέσω ενός μοχλού. Τα άγκιστρα ασφάλισης κλειδώνουν προς τα πάνω, αποτρέποντας προσπάθειες διάρρηξης με τη χρήση λοστού, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο λειτουργικής ασφάλειας. Το επιπρόσθετο κλείδωμα με κλειδί είναι απαραίτητο μόνο εάν η λαβή μοχλού πρέπει να κλειδωθεί από το εσωτερικό, π.χ. για την ασφάλεια των παιδιών.

Η κλειδαριά GU-SECURY Automatic-DR είναι συμβατή με συστήματα ελέγχου πρόσβασης BKS, όπως συστήματα ενδοεπικοινωνίας, διακόπτες τοίχου, συσκευές ανάγνωσης καρτών, αναμεταδότες, σαρωτές δαχτυλικού αποτυπώματος και ραδιοαναμεταδότες, στοιχεία που διασφαλίζουν ότι μόνο τα εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να εισέλθουν στην πόρτα.

Για επιπλέον ασφάλεια, ως εναλλακτική επιλογή στην αλυσίδα ασφάλισης και το παραδοσιακό «ματάκι», ο μηχανισμός Safe-T-catch αποτρέπει το άνοιγμα της πόρτας σε γωνία μεγαλύτερη από αυτή που έχουμε επιλέξει. Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση μιας και το επιθυμητό άνοιγμα ρυθμίζεται από ένα μόνο κουμπί.

Η G-U για μία ακόμη φορά διαθέτει στον επαγγελματία και συνακόλουθα τον τελικό χρήστη ένα ποιοτικό σύστημα κλειδώματος που συνδυάζει απαράμιλλη ασφάλεια και ευκολία στη χρήση, πιστή στην παράδοσή της που τη θέλει να αναπτύσσει εξαιρετικά προϊόντα αντιδιαρρηκτικής προστασίας, τα οποία δεν κάνουν εκπτώσεις σε θέματα λειτουργικότητας και εργονομίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο του προϊόντος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.