ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA GLASS RAILINGS: Εντυπωσιάζουν με τη μίνιμαλ κομψότητά τους τα νέα κάγκελα!

Προορίζον­ται για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μο­ντέρνας αισθητικής

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες αλλά και κάθε αισθητική προσέγγιση, παρουσιάζει το σύστημα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων σε βάση αλουμινίου EUROPA GLASS RAILINGS.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS προορίζε­ται για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μο­ντέρνας αισθητικής. Χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλ­κόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευ­θερίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Συνολικά πάχη υαλοπινάκων που μπορούν να χρη­σιμοποιηθούν (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB) 11,5 χιλ., 17,5 χιλ. και 21,5 χιλ. με διπλές υαλώσεις πάχους 5 χιλ., 8 χιλ. και 10 χιλ. αντίστοιχα.
  • Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προ­φίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση σε βάθος 20 μm.
  • Ύψος συγκράτησης υαλοπίνακα μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 700 χιλ. ή 1000 χιλ. με τη βάση RB 84704 (80 χιλ. πλάτος) και έως 1.200 χιλ. με την SA-84701 (150 χιλ. πλάτος).
  • Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λό­γους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδική μεμβράνη δί­νει επιπλέον τη δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού, προσδίδοντας αίσθηση τόσο μο­ντέρνα στο σύστημα όσο και πολυτέλειας.*
  • Σύστημα με βάση 150 χιλ. πλάτος: Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις – αρ­πάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια.
  • Σύστημα με βάση 80 χιλ. πλάτος: Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμε­νη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σύ­σφιξη του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλαστικές σφήνες και λάστιχα EPDM.

Επιπλέον το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS  δίνει τη δυνατότητα:

  • Τοποθέτησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώ­ρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90ο.
  • Εγκατάστασης τόσο με χημικά αγκύρια πλήρους στε­γάνωσης (εξωτ. χώροι) όσο και με συμβατικά εκτο­νούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • Απορροής των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από τη βάση και τα πλευρικά κα­πάκια.

Όλα τα στοιχεία αυτά προσδίδουν στο σύστημα τα­χύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση του υαλοπίνακα.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι δια­θέσιμο στο εμπορικό δίκτυο και στους συνεργάτες κα­τασκευαστές.

* η δυνατότητα αφορά σε ιδιότητες του υαλοπίνακα ο οποίος αποτελεί προϊόν που παράγεται από ανεξάρτητες εταιρείες και τοποθετεί­ται από τον κατασκευαστή κατά την τοποθέτηση του συστήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.