ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Zanzar Hellas: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς συστημάτων σήτας!

Η Zanzar Hellas ιδρύθηκε το 2010 ως αποκλει­στικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής Zanzar SpA στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, με κύρια δραστηριότητα την προώ­θηση αντικουνουπικών συστημάτων και την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης στους κατά τόπους παρα­γωγούς. Η εταιρεία στελεχώνεται από ανθρώπους με εμπειρία και ειδίκευση πάνω από 25 χρόνια στα συ­στήματα σήτας.

Σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της Zanzar SpA, τη μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων, την έρευνα και την ανάπτυξη, πολύ γρήγορα καθιερώθη­κε ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των αντικουνουπι­κών συστημάτων στις παραπάνω αγορές, προσφέρο­ντας ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην αγορά καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής, Νικόλαος Σερεπίσος

Παράλληλα, ήταν αυτή που «διαμόρφωσε» και στην ελληνική αγορά μοντέλα όπως την πρωτότυπη 022, 027, Plisse Zero και Jolly.

Αυτό που είναι ξεχωριστό για την Zanzar Hellas, εί­ναι ότι ήταν η πρώτη στην ελληνική αγορά που έδωσε στους συνεργάτες της παραγωγούς, ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή συστημάτων σήτας Plisse, από το αρχικό στήσιμο μίας καθετοποιημένης παραγω­γής, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση, τις πρώτες ύλες, τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τη συνεχή υποστήριξη.

Με τον τρόπο αυτό τους βοηθά με ουσιαστικό τρό­πο να αυξήσουν τη γκάμα των προϊόντων τους αλλά και την ποιότητα των συστημάτων στην αγορά, σε πολύ σύντομο χρόνο και χωρίς ρίσκο επένδυσης από την πλευρά τους.

Παράλληλα, απευθύνεται και στο σύνολο των πα­ραγωγών σήτας της ελληνικής αγοράς, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες λύσεις για τον εμπλουτισμό των παραγόμενων προϊόντων τους με νέα, καινοτόμα προϊό­ντα, τόσο στον χώρο της σήτας όσο και σε άλλες εφαρ­μογές για το εσωτερικό ή το εξωτερικό του παραθύρου.

Ότι έχει σχέση με το παράθυρο!

Ο όμιλος In & Out, στον οποίο ανήκει η Zanzar SpA και η Zanzar Hellas, συγκεντρώνει εταιρείες που είναι ήδη ηγέτες στον κλάδο τους με ιστορικά σήματα, καθώς και νέες εταιρείες που αναζητούν προηγμένες τεχνολογικές λύσεις στον κτιριακό εξοπλισμό, με τις οποίες πραγματοποιεί σημαντικές βιομηχανικές συνέργειες. Οι εταιρείες του ομί­λου σχεδιάζουν, παράγουν και διανέμουν εξατομικευμένα προϊόντα σε διάφορους τομείς, όπως: σήτες, ρολά, ηλεκτρικούς αυτοματισμούς, συστήματα σκίασης και περσίδες εσωτερικές ή εξωτερικές.

Ειδικότερα, η αποστολή του ομίλου Out είναι να ικανοποιήσει την εξειδι­κευμένη ζήτηση για καινοτόμες λύσεις «εσωτερικά &εξωτερικά του παραθύρου» και όσον αφορά στην προστασία από τα έντομα, τη σκίαση, την ασφάλεια και την άνεση διαβίωσης.

Συστήματα με την πιο προηγμένη τεχνολογία!

Η Zanzar SpA ιδρύθηκε το 1985 και σήμερα κατέχει ηγετικό ρόλο στη διε­θνή αγορά των αντικουνουπικών συ­στημάτων, χάρη στη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων και τεχνολογικών λύσεων. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η εται­ρεία έχει δημιουργήσει «σχολή» στον το­μέα αυτόν, προσφέροντας το απαραίτητο “Know How” στους συνεργάτες της που απαριθμούν πάνω από 3.000 πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων παραγωγών, κατασκευαστών και εμπόρων.

Πιστοί και ικανοποιημένοι συνεργάτες που επιβε­βαιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της επιτυχίας αυτής. Στα 35 χρόνια της πετυχημένης παρουσίας της στην αγορά, η δυναμική ομάδα των στελεχών της λει­τουργεί με απαράμιλλο επαγγελματισμό, προκειμένου να εγγυηθεί την πλήρη ικα­νοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Η συνεχής δέσμευση στην τεχνολο­γική έρευνα και η ηθική αυστηρότητα έναντι του πελάτη, έχουν καταστήσει την Zanzar μια εταιρεία υπόδειγμα και πρό­τυπο, ικανή να προσφέρει τα υψηλότε­ρα ποιοτικά στάνταρ στον χώρο των σύγ­χρονων αντικουνουπικών συστημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.