ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

RollStop: Πλούσια εμπειρία, κορυφαίες συνεργασίες!

Η μεγάλη εμπειρία της RollStop σε συνδυασμό με τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες, την καθιστούν ως μία από τις πρώτες επιλογές στον χώρο της σήτας.

Μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της σήτας διαθέτει η δυναμική εταιρεία RollStop που κατασκευάζει τα δικά της συστήματα αλλά ταυτόχρονα διατηρεί στενή συνεργασία και με άλλους παραγωγούς του χώρου.

Η εταιρεία RollStop ιδρύθηκε το 1998 από τον Ευστάθιο Καρακελάφη, έναν από τους πρωτοπόρους στον χώρο της κατασκευής συστημάτων σήτας από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία του ιδρυτή της στον χώρο του αλουμινίου, τον είχαν οδηγήσει στον σχεδιασμό της καταξιωμένης στην αγορά σήτας RollStop ενός πρωτοποριακού για την εποχή προϊόντος.

Σήμερα, η RollStop κατασκευάζει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, τα οποία χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα, ευκολία στην τοποθέτηση σε όλους τους τύπους κουφωμάτων και προσιτό κόστος. Παράλληλα, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες χώρου, προσφέρει στον επαγγελματία ακόμη περισσότερες επιλογές.

Ειδική μνεία αξίζει στη στενή συνεργασία της RollStop με μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, την Zanzar. Η συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο που έχει τεράστια παράδοση στον χώρο της σήτας μέσω της Zanzar Hellas, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες επιλογές τη γκάμα της RollStop ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις.

Η πλούσια εμπειρία της RollStop στον χώρο των συστημάτων σήτας σε συνδυασμό με τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, την καθιστούν ως μία από τις πρώτες επιλογές που οφείλει να εξετάσει ο επαγγελματίας που αναζητά αντικουνουπικά συστήματα που κάνουν τη διαφορά.

RollStop σημαίνει!
  • Σήτες που τοποθετούνται σε παλιά και νέα κουφώματα
  • Παράδοση σε ακριβείς διαστάσεις σε όλα τα χρώματα
  • Προσιτό κόστος
  • Άμεσος χρόνος παράδοσης
  • Εύκολη τοποθέτηση
  • Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.