ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Άκρως αποκαλυπτική στο 14° Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» στο Ζάππειο

Η ALUMINCO συμμετέχει ως Διακεκριμένος Χορηγός και εκθέτης, με δύο θεματικά περίπτερα στο 14° Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» στο Ζάππειο, όπου θα επιβεβαιώσει ότι έχει πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά νέα προϊόντα.

Οι νέες προτάσεις της δυναμικής διέλασης αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της εγχώριας και ευρωπαϊκής αγοράς τους επόμενους μήνες και ο δυναμισμός τους προβάλλει με τον πλέον πειστικό τρόπο τη διάθεση της εταιρείας για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. 

Η παρουσίαση ενός τοπόσημου έργου, σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη και νέες προϊόντικές αφίξεις προαναγγέλλουν το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. Μιας εποχής που η ALUMINCO ισχυροποιεί σε υπερθετικό βαθμό το brand της ώστε να δώσει συνέχεια στην άνοδο που σημειώνει παγκοσμίως με αύξηση μεριδίου και πωλήσεων.

Ένα από τα συστήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι επαγγελματίες είναι το νέο ανασυρόμενο σύστημα SL2700

Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψουν οι επισκέπτες στα θεματικά περίπτερα της ALUMINCO υπό το φως των προβολέων του μεγαλύτερου επαγγελματικού συνεδρίου της χώρας.

Οι άνθρωποι της εταιρείας θα είναι εκεί για να υποδεχτούν το κοινό και να ικανοποιήσουν τις υψηλότερες απαιτήσεις του στο περίπτερο Η13 και στο περίπτερο Ε3.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.