ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

TILCON: Καινοτόμο συρόμενο σύστημα ηλιοπροστασίας!

Η TILCON A.E. έχει φέρει στην αγορά σε συνεργασία με την EXALCO, το καινοτόμο σύστημα επένδυσης αλουμινίου και ηλιοπροστασίας σε απόχρωση ξύλου, που δεν χρήζει συντήρησης όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η TILCON A.E. στηρίζει σταθερά τις πρωτοπόρες και έξυπνες ιδέες, εφαρμόζοντας μάλιστα πρώτη τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις της αγοράς. Μία τέτοια λύση είναι το καινοτόμο συρόμενο σύστημα ηλιοπροστασίας, το οποίο συνδυάζει την προστασία από τον ήλιο στο μπαλκόνι με την κομψότητα, δίνοντας μια ιδιαίτερη μοναδική πινελιά στο έργο.

Μια από τις σταθερές τάσεις της αγοράς που εφαρμόζεται κατά καιρούς σε πολλά κτίρια, προσδίδοντας μια όμορφη διάθεση και εικόνα στο εκάστοτε δόμημα είναι η ξύλινη επένδυση. Με την πάροδο του χρόνου όμως, έχει αποδεχτεί πως η ξύλινη επένδυση χρήζει συντήρησης κάποια στιγμή μακροπρόθεσμα.

Η TILCON A.E. θέλοντας να παρέχει μια εξίσου αξιοθαύμαστη, αλλά μακροχρόνια λύση στους πελάτες της, έφερε πρώτη στην αγορά σε συνεργασία με την EXALCO, το καινοτόμο σύστημα επένδυσης αλουμινίου και ηλιοπροστασίας σε απόχρωση ξύλου, που παρουσιάζει μέγιστη αντοχή και δεν χρήζει συντήρησης όσα χρόνια και αν περάσουν.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια και σύγχρονη τάση της αρχιτεκτονικής που η TILCON Α.Ε. εφαρμόζει πιστά με τεράστια επιτυχία, χάρη στο ειδικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.