ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

COSMOS ALUMINIUM AE: Κίνητρα εμβολιασμού για το εργατικό δυναμικό της

Πριμ εμβολιασμού ύψους 500 ευρώ δίνει η COSMOS ALUMINIUM AE στον εργατικό της δυναμικό για να ολοκληρώσει τη διαδικασία εμβολιασμού.

Η διοίκηση της εταιρείας COSMOS ALUMINIUM AE συντασσόμενη πλήρως με την κοινωνική ευαισθησία αλλά και την ατομική υπευθυνότητα των εργαζομένων της και σε άμεση προσαρμογή με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, αποφάσισε να παρέχει έξτρα μπόνους εμβολιασμού αξίας 500 ευρώ για κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει τη διαδικασία εμβολιασμού του, παρέχοντας το επίσημο πιστοποιητικό.

Το μέτρο αυτό θα συνοδεύεται με εκτεταμένη καμπάνια σε μέσα επικοινωνίας αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης της εταιρείας με προτροπές και υποκινήσεις προς τους εργαζομένους να προβούν σε εμβολιασμό κατά του SARS – CoV – 2 «…για το καλό όλων μας».

Το μέτρο αυτό του έκτακτου μπόνους δεν είναι καθόλου ξένο στους εργαζομένους της COSMOS, καθώς η διοίκηση της εταιρείας πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο επιβράβευσης και παρακίνησης όπως π.χ. πέρυσι για την προσαρμοστικότητα των εργαζομένων στα νέα μέτρα ασφαλείας μοίρασε έκτακτο μπόνους που έφτανε τα 2000 ευρώ.

Και όλα αυτά συμπληρωματικά στα ετήσια μπόνους αποτελεσμάτων που συνήθως ξεκινούν από έναν επιπλέον μισθό (15ο) και φτάνουν με ειδικά συμπληρωματικά μπόνους στα επίπεδα αρκετών χιλιάδων ευρώ για κάθε εργαζόμενο.

Η COSMOS ALUMINIUM AE σήμερα απασχολεί 180 εργαζόμενους με προοπτική το καλοκαίρι του 2022 να μισθοδοτεί περισσότερους από 220!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.