ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Απαράμιλλης αισθητικής διαμέρισμα στη Βούλα με συστήματά της

Η ETEM έβαλε την ποιοτική της σφραγίδα σε μία πολυτελή κατοικία υψηλών προδιαγραφών στη Βούλα της Νότιας Αττικής.

Η ΕΤΕΜ, η ιστορικότερη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, βάζει τη σφραγίδα της σε κατοικία υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονης αισθητικής, στη Βούλα.

Ανάμεσα στα συστήματα που επιλέχθηκαν είναι το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα E45, με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου.

Επίσης επιλέχθηκε το ανασυρόμενο σύστημα Ε50, από τις πλέον εξελιγμένες λύσεις, το οποίο συνδυάζει τόσο την τυπική λειτουργία συρόμενων, όσο και των κουφωμάτων με μηχανισμό ανύψωσης. Με μοναδικές δυνατότητες για μια τόσο κομψή λύση, επιτρέπει την ενσωμάτωση φύλλων βάρους έως 400 κιλά. Το E50, προσφέρει πλούσιο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου, αλλά ταυτόχρονα και μείωση του κόστους υλικών της κατασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.