ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”

Η έκδοση Ιουνίου κυκλοφορεί με διπλό εξώφυλλο προβάλλοντας νέα συστήματα της ALUMINCO και της ELVIAL.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στη νέα συλλογή συστημάτων SKYLINE© της ALUMINCO.

Τα συστήματα αλουμινίου SKYLINE© φέρουν ανώτερα χαρακτηριστικά και αποτελούν το τέλειο εργαλείο στα χέρια του δημιουργού, αφού συνδυάζουν το minimal design με την ασφάλεια και τις επιδόσεις με περισσότερους από 200 πιθανούς συνδυασμούς.

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού θα βρείτε το νέο θερμομονωτικό σύστημα ICONIC W77 AI2 από την ELVIAL που συνδυάζει αρμονικά τις λιτές και minimal γραμμές, προσφέροντας μία πληθώρα κατασκευαστικών λύσεων που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Στην έκδοση φιλοξενούνται επίσης δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, αφενός του Προέδρου της Ε.Ε.Α., Γιώργου Μεντζελόπουλου και αφετέρου του Προέδρου του ΣΕΚΑ, Κώστα Διαμαντή.

Σε επίπεδο συστημάτων, μεταξύ άλλων έχουμε, την παρουσίαση της νέας minimal έκδοσης του SMARTIA M9660, ενός εκ των πλέον επιτυχημένων ανοιγόμενων συστημάτων της ALUMIL. Η νέα έκδοση SMARTIA M9660 PHOS ανοίγει νέους δρόμους στη μακρόχρονη πορεία του.

Περισσότερες επιλογές έχουν πλέον όσοι είτε θέλουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στον κλάδο της κατασκευής κουφωμάτων είτε επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, αποκτώντας νέα δεξιότητες. Το EUROPA THE LAB είναι μία νέα σχολή για κατασκευαστές που είναι καρπός συνεργασίας μεταξύ της EUROPA και της ΠΟΒΑΣ.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Ξεφυλλίστε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.