ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Όλος ο κόσμος των μηχανημάτων στο νέο site της εταιρείας!

Το νέο site της εταιρείας καλύπτει με απλό, φιλικό, εύκολο και ευέλικτο τρόπο τις ανάγκες του κατασκευαστή.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει το νέο της λειτουργικό και ανανεωμένο site που απευθύνεται σε όλους τους κατασκευαστές του κλάδου του αλουμινίου με σκοπό την σωστή και πλήρη ενημέρωση του κατασκευαστή για τα μηχανήματα.

Το νέο site βρίσκεται στη διεύθυνση www.pagalos.gr και καλύπτει με απλό, φιλικό, εύκολο και ευέλικτο τρόπο τις ανάγκες του κατασκευαστή. Ο επαγγελματίας επιλέγοντας την κατηγορία που τον ενδιαφέρει, καθώς και το αντίστοιχο μηχάνημα μπορεί να δει τη φωτογραφία του όπως επίσης και ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή ενδιαφέρον σχετικά με κάποιο μηχάνημα δίνετε η δυνατότητα να επικοινωνίας με την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Στην ενότητα «Εγκαταστάσεις» ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς και για παλαιότερες που έχουν πραγματοποιηθεί σε κατασκευαστικά σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες ενότητες καθώς επίσης και να ενημερωθείτε με ένα μόνο κλικ για τον κόσμο των μηχανημάτων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.