ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL S.A.: Ανανέωση της πιστοποίησης ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

Η εταιρεία VIOMAL πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση ανανέωσε το πιστοποιητικό της για το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που εφαρμόζει.

Η  VIOMAL S.A., πρωτοπόρος βιομηχανία στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ρολού και σήτας στην Ελλάδα, θυγατρική της Elval Halcor Α.Ε. και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Γερμανικής εταιρείας μηχανισμών αυτοματισμών Becker ανανέωσε την πιστοποίησής της σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

Η επαναπιστοποίηση του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας, που εφαρμόζει η VIOMAL, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από επιθεώρηση από τον εξωτερικό Φορέα Πιστοποίησης, TÜV AUSTRIA Hellas.

Η ανανέωση της πιστοποίησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου ποιότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και 36 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύοντας την πελατοκεντρική προσέγγισή της και τις τυποποιημένες διαδικασίες που εφαρμόζει, επιδιώκοντας τη διαρκή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η VIOMAL, όπως και η μητρική της, Elval Halcor δίνει προτεραιότητα στη συνεχή βελτίωση σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης και προστασίας της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, η VIOMAL αναμένεται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015.

Τον συντονισμό των ενεργειών για την προετοιμασία της επιθεώρησης πιστοποίησης φέρει το Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας, που είναι αρμόδιο, τόσο για την απρόσκοπτη τήρηση του συνόλου των διαδικασιών του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, όσο και για τη διαρκή βελτίωση τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.