ADVERTORIAL

Deyacolor Ltd.: Οι ποιοτικές πούδρες της TIGER Coatings τώρα και στην Αθήνα!

Οι ποιοτικές πούδρες βαφής της TIGER Coatings διατίθενται πλέον και στην Ελλάδα μέσα από την εταιρεία Deyacolor Ltd.

© TIGER Coatings

Από το 2005 η Deyacolor Ltd. λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TIGER Coatings GmbH & Co. KG Austria στη Βουλγαρία, κατέχοντας τα μοναδικά δικαιώματα εκπροσώπησης για την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Βόρεια Μακεδονία, όπως και για επιλεγμένους πελάτες στην Αλβανία και το Κόσοβο.

Η Deyacolor Ltd. είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με πιστοποίηση ποιότητας ISO 9005:2015 για διανομή και εμπόριο βαφών πούδρας. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφθείτε στην έδρα μας στη Σόφια για να δείτε όλη τη ποικιλία χρωμάτων που διαθέτουμε και να διαπιστώσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας. Διαθέτουμε ένα μοναδικό, ειδικά εξοπλισμένο εργαστήριο – το DeyaLab, για εξέταση της ποιότητας, της αντοχής και της ανθεκτικότητας των επικαλύψεων.

Η αποστολή μας είναι να βρίσκουμε σωστές λύσεις για τους πελάτες μας. Για τον σκοπό αυτό προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι οικολογικά – πάντα σύμφωνα με τα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα στον κλάδο των βαφών πούδρας. Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από σύντομο χρόνο παράδοσης και από ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενημέρωσης από εμπειρογνώμονες, στις δυο αποθήκες μας στη Βουλγαρία: στη Σόφια και στη Φιλιππούπολη.

Είμαστε Αθήνα πλέον!

© iStock Photo – LANCE LEE | AsiaPhoto.com

Υψηλής ποιότητας βαφές πούδρας από τη TIGER Coatings GmbH & Co. KG

Ιδρυθείσα το 1930, η TIGER Coatings είναι οικογενειακή εταιρεία με έδρα το Βελς της Αυστρίας. Η TIGER Coatings είναι μια από τις πρώτες που ξεκίνησε την παραγωγή βαφών πούδρας το 1968 και συνεχίζει να αναπτύσσει τα προϊόντα της από τότε μέχρι σήμερα.

Οι υψηλής ποιότητας βαφές πούδρας έχουν τις εξής εφαρμογές: στην αρχιτεκτονική, για τη βαφή κουφωμάτων και τις προσόψεις κτιρίων. Στην αυτοκινητοβιομηχανία – εφαρμόζεται στην παραγωγή ζαντών και ποικίλων μερών του αυτοκινήτου. Στην παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων, στην παραγωγή επίπλου, στην αθλητική βιομηχανία και αλλού.

Σήμερα, η TIGER Coatings διαθέτει 8 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο, 3 κέντρα επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης (R&D), εμπορικό δίκτυο σε 50 χώρες και προσωπικό γύρω στους 1290 υπάλληλους.

Οι επικαλύψεις πούδρας με τη μάρκα TIGER Drylac® είναι ανθεκτικές, υψηλής απόδοσης, βαφές με εξαιρετικό χρώμα και ανθεκτικότητα στους δείκτες γυαλάδας, οι οποίες είναι ειδικά επεξεργασμένες με ευρεία εφαρμογή. Η παραγωγή των χρωμάτων βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια ποιότητας και τεστ των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ποιότητας όπως GSB International, QUALICOAT και AAMA.

© TIGER Coatings

Ο βασικός στόχος του παραγωγού είναι τα προϊόντα του να διαθέτουν άριστη ανθεκτικότητα απέναντι στις ατμοσφαιρικές επιρροές που επικρατούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η TIGER Drylac® συνδυάζει υψηλή αισθητική ποιότητα με μηχανικές ιδιότητες. Η τυπική γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει χρώματα: RAL K 7, NCS S, ειδικά εφέ, εφέ ανοδίωσης, μεταλλικά χρώματα και τα μοναδικά μεταλλικά χρώματα στο είδος τους – τα 3D metallics, όλα αυτά σε διαφορετική στιλπνότητα, γυαλιστερό, ημι-γυαλιστερό, ματ, ψιλό σαγρέ, χοντρό σαγρέ και έντονο ματ.

Το κέντρο επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης της TIGER Coatings σας προσφέρει τη δυνατότητα εύρεσης προσωπικών λύσεων για τα χρώματα που επιθυμείτε. Οι επικαλύψεις παράγονται με σταθερή ποιότητα από παρτίδα σε παρτίδα (batch-to-batch). Χάρη στη μεγαλύτερη αποθήκη στον κλάδο, με σταθερή διαθεσιμότητα άνω των 7.000 τόνων πούδρας, η TIGER Coatings σας προσφέρει εξαιρετικά σύντομες προθεσμίες παράδοσης – μέσα σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.

© iStock Photo

Ανώτατη πειθαρχία στην αρχιτεκτονική επικάλυψη!

Καλαίσθητη, λειτουργική και ανθεκτική στον ήλιο, στον άνεμο και τις ατμοσφαιρικές επιρροές, η πρόσοψη ενός κτιρίου αποτελεί ταυτόχρονα και πρόσοψη και προστατευτική ασπίδα για το κτίριο. Η εξωτερική επένδυση ενός κτιρίου δεν υπογραμμίζει μόνο την αισθητική του αξία, αλλά το προστατεύει και από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Η συνεχής έκθεση σε ακτίνες UV σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη, οι αλλαγές του κλίματος και τα υψηλά στάνταρτ ποιότητας που θέτουν οι διάφοροι οργανισμοί ποιότητας όπως η GSB International ή η QUALICOAT, καθιστούν τη βαφή της πρόσοψης των κτιρίων σε ζήτημα ανώτερης και πειθαρχημένης διεργασίας. Τα υπερανθεκτικά σε ατμοσφαιρικές επιδράσεις προϊόντα της TIGER Drylac® εγγυώνται στους αρχιτέκτονες και οικοδόμους την τήρηση των εν λόγω προτύπων ποιότητας και εγγυώνται, ότι τα χρώματα και τα εφέ πάνω στα κτίρια θα λάμπουν ύστερα από πολλά χρόνια. Από Βιέννη έως Σιγκαπούρη. Από Φρανκφούρτη έως Νέα Υόρκη.

© David Solorzano

Επικοινωνήστε μαζί μας!

www.deyacolor.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.