ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πέθανε ο Αντώνης Τσικανδυλάκης σημαντική μορφή του κλάδου!

Έφυγε από κοντά μας ο Αντώνης Τσικανδυλάκης, ένα άτομο «γεμάτο» ζωντάνια που ασχολείτο ακόμη μέχρι και σήμερα με τα επιχειρηματικά δρώμενα!

Ο Αντώνης Τσικανδυλάκης, μία σημαντική μορφή του κλάδου εμπορίας αλουμινίου, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 85 ετών. Ένα άκρως δραστήριο άτομο, «γεμάτο» ζωντάνια, που ασχολείτο ακόμη μέχρι και σήμερα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Είχε ιδρύσει την εταιρεία ΑΝΤ. ΤΣΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. και από το 1976 είχε δημιουργήσει μεγάλο εμπορικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτοντας όλα αυτά τα χρόνια προφίλ και προϊόντα της ΕΤΕΜ. Είχε ιδρύσει ακόμη κατασκευαστική εταιρεία έτοιμου κουφώματος – ρολού και βαφείο ηλεκτροστατικής βαφής, με έντονη δραστηριότητα σε ολόκληρη την Κρήτη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και φυσικά στα τρία παιδιά του, την Μαρία, τον Γιώργο και τον Βαγγέλη, που συνεχίζουν την σημαντική για όλη την Κρήτη επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.