ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL PLISSE: Σύστημα σήτας για μεγάλα ανοίγματα & ευκολία χρήσης

Η σήτα PLISSE της VIOMAL διαθέτει πτυχωτό πανί και είναι ιδανική για μπαλκονόπορτες και γενικότερα μεγάλα ανοίγματα.

Η PLISSE είναι ένα σύστημα σήτας ορι­ζόντιας κίνησης από τη VIOMAL, με πτυχωτό πανί, κατάλληλο για μπαλκονόπορτες και μεγάλα ανοίγματα. Χαρακτηριστικό της είναι η άψογη λειτουργία και η αντοχή στο χρόνο.

Πλεονεκτήματα

  • Άκαυστο πτυχωτό πανί μεγάλης αντοχής από πολυεστέρα, για μέγιστη προστασία, σκίαση και ανθεκτικότητα σε αντίξοες και­ρικές συνθήκες.
  • Κορδόνι ενδιάμεσα στα επίπεδα του πανιού για απεριόριστη αντοχή στον αέρα και την καθημερινή χρήση.
  • Χωρίς ελατήριο επαναφοράς, για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο της σήτας.
  • Καλύπτει μεγάλα ανοίγματα μπαλκονόπορ­τας, όταν κατασκευάζεται ως 1/φυλλη ή 2/ φυλλη. Ενώνοντας το ένα φύλλο μετά το άλλο, δημιουργείται 3/φυλλη παρασυρό­μενη σήτα, 4/φυλλη κ.λπ. καλύπτοντας μέ­γιστο άνοιγμα έως και 6 μ.

Εξαρτήματα

  • Χρήση πλαστικής ερπύστριας αντί οδηγού στο κάτω μέρος της σήτας που διευκολύ­νει τη διέλευση, καθιστώντας το σύστημα ιδανικό για παιδιά, ηλικιωμένους ή ΑμεΑ. Επίσης διευκολύνει στο καθάρισμα του δα­πέδου και την απομάκρυνση νερού από το κούφωμα σε περίπτωση βροχής.
  • Κατασκευάζεται από αδιάβροχο πτυχωτό πανί μεγάλης αντοχής για προστασία από έντομα, σκίαση και ανθεκτικότητα σε αντί­ξοες καιρικές συνθήκες.
  • Χάρη στα ειδικά πλαστικά κουμπώματα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί τη σήτα από το κούφωμα για καθαρισμό ή αποθήκευση τους χειμερινούς μήνες.
  • Σε περίπτωση παράγωνου τοίχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προφίλ αντίκρισμα με ειδι­κό κλιπ, ιδανικό για να καλύψει οποιαδή­ποτε ατέλεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.