ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Συμμετείχε στους «διαλόγους» της ΓΣΕΒΕΕ για τα Πράσινα κτίρια

Σε επεισόδιο της σειράς “gsevee Dialogues” της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Πράσινα κτίρια & Εξοικονόμηση Ενέργειας» συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θ. Παγιάτης και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποίησης, Στ. Λαμπρακόπουλος.

Σε επεισόδιο της σειράς “gsevee Dialogues” της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Πράσινα κτίρια & Εξοικονόμηση Ενέργειας» και συντονιστή τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποίησης, Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Επίσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου, Στέφανος Παλλαντζάς και ο Προϊστάμενος Τμήματος Εκπαίδευσης Ενεργειακής Πολιτικής του ΚΑΠΕ, Χαράλαμπος Μαλαματένιος.

Αναφέρθηκαν θέματα όπως η κατανάλωση ενέργειας και οι νέες πρακτικές, οι τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή πιο ορθολογικών και περιβαλλοντικά φιλικών κτιρίων, η κατάσταση του κτιριακού αποθέματος της χώρα κ.λπ.

Ο κ. Παγιάτης τόνισε ότι «ο στόχος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας είναι η αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού τόσο σε επίπεδο επιχειρηματιών όσο και σε επίπεδο εργαζομένων, καθώς είναι ένα θέμα κομβικού ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους της αγοράς».

Ο κ. Λαμπρακόπουλος ανέφερε ότι «το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια έξαρση όσον αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων», ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι «θα πρέπει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το επεισόδιο της σειράς “gsevee Dialogues” για τα «Πράσινα κτίρια & Εξοικονόμηση Ενέργειας» πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.