ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης για το MINIMAL FRAME είναι γεγονός!

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της EUROPA στα Οινόφυτα και το παρακολούθησε το σύνολο της ομάδας πωλήσεων και του τεχνικού τμήματος της εταιρείας.

Μετά το λανσάρισμα της σειράς EUROPA MINIMAL FRAME στην αγορά, η μεγάλη διέλαση προχώρησε στο πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο στα στελέχη της. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της EUROPA στα Οινόφυτα και το παρακολούθησε το σύνολο της ομάδας πωλήσεων και του τεχνικού τμήματος της εταιρείας.

Ήδη το ενδιαφέρον των κατασκευαστών για το νέο σύστημα είναι αξιοσημείωτο, καθώς οι κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις του συστήματος είναι αυξημένες. Η πρόκληση προκειμένου να επιτευχθούν τα υψηλά στάνταρ ποιότητας ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ακόμα και κατά το στάδιο σχεδιασμού του. Παράλληλα αξίζει να επισημανθεί ότι έχουν γίνει ήδη επαφές για νέα έργα από τον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο.

Το νέο σύστημα συνδυάζει την απαράμιλλή ποιότητα του ονόματος EUROPA με την minimal αρχιτεκτονική σε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό όπου το φύλλο σύρεται επάνω στα ράουλα, ενώ διαθέτει τέσσερις εκδόσεις που καλύπτουν πλήρως κάθε αισθητική απαίτηση.

Τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος είναι πολλαπλά καθώς συνδυάζουν:

  • προφίλ λεπτών διατομών με εμφανές πλαίσιο μόλις 25 χιλ.
  • μέγιστη ηχομείωση και θερμομόνωση.
  • εύκολη πρόσβαση στο σύστημα κύλισης για τη συντήρηση του συστήματος σε βάθος χρόνου.
  • πλήρη εντοιχισμό του περιμετρικού πλαισίου ο οποίος καθιστά το σύστημα σχεδόν «αόρατο» σε κλειστή θέση.
  • Ολική κάλυψη του κάτω οδηγού με το υλικό του πατώματος.
  • Μέγιστο βάρος φύλλου 1000 κιλά.
  • ενσωματωμένο σύστημα συλλογής και διοχέτευσης υδάτων.
  • μηχανισμό επιβράδυνσης του φύλλου κατά το κλείσιμο.
  • δυνατότητα κατασκευής χωνευτού φύλλου στην τοιχοποιία.

Η EUROPA πραγματοποιεί ήδη σειρά νέων εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατασκευαστών και παρουσιάσεων σε Αρχιτέκτονες – Μηχανικούς και Τεχνικές Εταιρείες ανά την επικράτεια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.