ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ξεκινούν από 1ης Σεπτεμβρίου οι κλαδικές εκθέσεις για εμβολιασμένους!

Η έναρξη του Φθινοπώρου σηματοδοτεί το άνοιγμα του εκθεσιακού κλάδου... αλλά μόνο για εμβολιασμένους!

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο Γ.Γ. Εμπορίου κατά την επίσκεψη τους στην αμυντική έκθεση DEFEA, που πραγματοποιήθηκε 13-15 Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία από τη ΡΟΤΑ ΑΕ στο METROPOLITAN EXPO, ανακοίνωσαν την επανεκκίνηση των εμπορικών και κλαδικών εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την επανεκκίνηση του εκθεσιακού κλάδου δήλωσε: “Η Ελλάδα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, ανοίγει τον εκθεσιακό κλάδο από 1η Σεπτεμβρίου για εμβολιασμένους, έτσι ώστε η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή να προχωρήσει με υγεία και ασφάλεια. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και βέβαιοι για την επιτυχία του ανοίγματος και θα πάμε πάρα πολύ καλά”.

Η προσεχής κλαδική έκθεση που ενδιαφέρει τον κλάδο των κουφωμάτων, είναι η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021, που θα γίνει το διάστημα 15-17 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.