ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA M9660 PHOS: Όλα τα «φώτα» πάνω στο δημοφιλές σύστημα!

Η νέα, minimal έκδοση του SMARTIA M9660 ενός εκ των πλέον επιτυχημένων ανοιγόμενων συστημάτων της ALUMIL είναι γεγονός!

Το SMARTIA M9660 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ανοιγόμενα συστήματα της ALUMIL, με πλήθος πελατών να το επιλέγουν σε ποικίλα έργων ανά τον κόσμο. Πρόσφατα, το δημοφιλές σύστημα απέκτησε μία νέα minimal έκδοση, το SMARTIA M9660 PHOS, ανοίγοντας νέους δρόμους στη μακρόχρονη πορεία του.

Η φιλοσοφία σχεδίασης PHOS αποτελεί για την ALUMIL την «αιχμή» του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου όσον αφορά στο design. Η ένταξη του M9660 σε αυτή την εκλεκτή λίστα συστημάτων απογειώνει τις ήδη πολυάριθμες δυνατότητές του. Μια πρώτη σημαντική τροποποίηση είναι το γεγονός ότι το M9660 εμπλουτίζεται πλέον με τυπολογίες κρυφού φύλλου, κάτι που ενισχύει σημαντικά την αισθητική του ταυτότητα. Επίσης, το εμφανές αλουμίνιο του κουφώματος μειώνεται στα 70,5 χιλ., εναρμονίζοντας πλήρως το σύστημα στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για minimal σχεδίαση.

Αριστερά το M9660 και δεξιά η νέα έκδοση M9660 PHOS

Αξίζει ακόμη να επισημάνουμε ότι το M9660 PHOS είναι ιδανικό για ένα ολιστικό και ενοποιημένο αποτέλεσμα, στις περιπτώσεις έργων όπου απαιτούνται τόσο συμβατικές τυπολογίες (M9660), όσο και πιο minimal (M9660 PHOS). Το SMARTIA M9660 PHOS διατίθεται σε δύο θερμομονωτικές εκδόσεις, τη Standard και τη Hi, παρέχοντας ευελιξία σε σχέση με τις ενεργειακές, αλλά και τις συνολικές του επιδόσεις.

Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο ift Rosenheim, με αεροπερατότητα επιπέδου 4, υδατοστεγανότητα κλάσης 7Α (300 Pa), ενώ σε σχέση με την αντοχή στην ανεμοπίεση οι επιδόσεις του είναι επιπέδου C3/B3.

Το SMARTIA M9660 PHOS αποτελεί μια μοντέρνα λύση για έργα διαφορετικών αναγκών. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει υψηλή ποιότητα, εντυπωσιακή σχεδίαση σε αναλογία των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και φυσικά άκρως ανταγωνιστικό κόστος που «λύνει» τα χέρια για κάθε είδους κατασκευή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.