ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και το Σύστημα Υγείας στη Στερεά Ελλάδα

Σταθερά δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, η EUROPA στήριξε με χορηγία την αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων αλουμινίου στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.

Η EUROPA εστιάζει την προσοχή της στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Γνώμονας των δράσεων της εταιρείας είναι η στήριξη του συστήματος υγείας της εκάστοτε περιοχής, καθότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και η χρηματοδότηση περιορισμένη.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε η χορηγία αντικατάστασης όλων των κουφωμάτων αλουμινίου στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου. Η δράση αυτή της EUROPA υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργο Ντασιώτη, σε συντονισμό με το Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου, Κυριάκο Μαλτέζο για τον προσδιορισμό των αναγκών σε συστήματα αλουμινίου του Κέντρου.

Η πρωτοβουλία για την αντικατάσταση των κουφωμάτων έγινε από τον τοπικό κατασκευαστή, Σπύρο Τσιάρα της εταιρείας ΑΛΤΕΧΝ, ο οποίος  ανέλαβε και τη χορηγία της κατασκευής τους.

Στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την περάτωση του έργου, παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν, καθώς  και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης. Ο κ. Σερέτης ευχαρίστησε την κα Τζιρακιάν για τη συμβολή της EUROPA και τόνισε τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο δύσκολο έργο του κράτους για τη δημόσια υγεία.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την ευγενική προσφορά της εταιρείας στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

Η Διοίκηση της EUROPA αποδεικνύει καθημερινά την προτεραιότητα προς τους ανθρώπους της, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες, αλλά και την κοινωνία που τη στηρίζει. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν στρατηγικές αποφάσεις και αποτύπωση της εταιρικής κουλτούρας.

Με σύνθημά της #EuropaCares σε ένα μεγάλο ολοκληρωμένο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), η EUROPA έμπρακτα δείχνει πως και στη διάρκεια της κρίσης του COVID-19, «Μένουμε Ασφαλείς, σημαίνει Μένουμε EUROPA»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.