ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Πλήρης ανανέωση των επιλογών στις επενδύσεις πόρτας!

H εταιρία διαθέτει πληθώρα ανανεωμένων σχεδίων και υφών για την επένδυση κάθε πόρτας, με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει!

Η καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των πορτών HOB DOORS, στο πλαίσιο της συνεχούς έρευνας και διάθεσης κορυφαίων, σύγχρονων λύσεων στο πελατολόγιό της προχώρησε στην ανανέωση των επιλογών που προσφέρει όσον αφορά στις επενδύσεις θυρών.

Οι εμπλουτισμένες επιλογές περιλαμβάνουν επενδύσεις που δίνουν πραγματική αίσθηση φυσικού ξύλου σε διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και ευφάνταστες τρισδιάστατες υφές, όπως «μπετό», «ύφασμα» ή «δέρμα». Είτε, λοιπόν, κάποιος αναζητά την οργανική, φυσική υφή του ξύλου ή την αστική κυριαρχία του σκυροδέματος κ.λπ., η HOB DOORS έχει τις λύσεις για κάθε πόρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επενδύσεις είναι κατάλληλες για εξωτερικό χώρο, καθώς είναι ανθεκτικές στις δύσκολες καιρικές συνθήκες , όπως ο καυτός ήλιος, η βροχή και το  χιόνι. Στην πλούσια γκάμα της εταιρείας θα βρούμε τα παρακάτω σχέδια για την ευφάνταστη, μοναδικής αισθητικής επένδυση των θυρών ενός κτιρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.