ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Διάκριση της εταιρείας στον τομέα της εταιρικής διακυβέρνησης στα “BRAVO Awards”

Η πρωτοβουλία της ALUMIL που σχετίζεται με την έρευνα εργασιακής ικανοποίησης που διεξάγει η εταιρεία κάθε χρόνο, βραβεύτηκε στα “BRAVO Awards” στον τομέα της Διακυβέρνησης.

Στην ALUMIL, η επιδίωξη της τελειότητας δεν συντελείται μόνο στο πλαίσιο της κατασκευαστικής αριστείας, αλλά αφορά σε όλους τους τομείς και εκφάνσεις της εταιρικής δραστηριότητας, είτε στο εσωτερικό της, είτε στις συνεργασίες που συνάπτει.

Σε αυτή τη λογική η εταιρεία συμμετείχε στα “BRAVO Sustainability Dialogues & Awards” και έθεσε στην ευχέρεια του κοινού μέρος των εταιρικών ενεργειών της. Η διάκριση της εταιρείας τελικά ήρθε για την πρωτοβουλία “Employee Relations Discussions”.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για την οποία έλαβε το βραβείο η ALUMIL, αφορά στον πυλώνα της Διακυβέρνησης. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη διάκριση σχετίζεται με την έρευνα εργασιακής ικανοποίησης που η ALUMIL διεξάγει κάθε χρόνο και έχει ως στόχο τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Μέσα από τον ετήσιο αυτό διάλογο ενισχύεται η σχέση μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων, διερευνώνται πεδία που χρήζουν βελτίωσης και δίνεται ένα πολύ σημαντικό βήμα στους ανθρώπους της εταιρείας, ώστε να ακουστούν, να εκφράσουν τη γνώμη τους και να μεταφέρουν την προσωπική τους εμπειρία από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Τα “BRAVO Sustainability Dialogues & Awards” αποτελούν έναν πολυσυμμετοχικό θεσμό που στόχο έχει να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος στη χώρα.

Η ALUMIL χαιρετίζει τα βραβεία και παίρνει έμπνευση από τη φετινή διάκριση, για να συνεχίσει τις ενέργειές της στον δρόμο της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Αειφορίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.