ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Sherwin-Williams: Συμμετέχει στην τουριστική έκθεση XENIA 2019 με μία μια μεγάλη γκάμα υπερανθεκτικών πουδρών

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμμετοχή του τουριστικού κλάδου στις νέες κατασκευές της χώρας, η Sherwin-Williams θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση Xenia 2019 που θα γίνει στο METROPOLITAN EXPO, 23-25 Νοεμβρίου.

Στο περίπτερο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια μεγάλη γκάμα υπερανθεκτικών πουδρών και να μάθουν τα πλεονεκτήματα χρήσης τους στα ξενοδοχειακά έργα. Επίσης, στο περίπτερο της εταιρείας θα βρίσκεται το εξειδικευμένο προσωπικό της καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με το οποίο το κοινό θα μπορεί να συζητήσει για τις ανάγκες του σχετικά με το χρώμα και την ηλεκτροστατική βαφή.

Η Xenia είναι μία έκθεση που αποτέλεσε για περισσότερα από 40 χρόνια το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας. Σήμερα, ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γρήγορα και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες παροχές, νέες τεχνολογίες και υλικά.

Το περίπτερο της Sherwin-Williams θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand A32.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.