ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Neokem: Υποστηρικτής της εκδήλωσης Material Matters Vol.2 με θέμα το αλουμίνιο

Η εταιρεία Neokem είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης Material Matters Vol.2 του ek magazine με βασικό αντικείμενο το αλουμίνιο.

Η Neokem είναι μία εταιρεία με στενούς δεσμούς με τον χώρο της αρχιτεκτονικής που σταθερά φροντίζει να στέκεται δίπλα σε αξιόλογες προσπάθειες που στόχο έχουν να αναδείξουν το έργο των Ελλήνων αρχιτεκτόνων και όχι μόνο.

Υπό αυτό το πρίσμα στηρίζει την εκδήλωση Material Matters Vol.2 που διοργανώνει το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek magazine, εκδήλωση αφιερωμένη σε ένα σημαντικό υλικό της ελληνικής βιομηχανίας µε ιδιαίτερο κατασκευαστικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον στις εφαρμογές του: το αλουμίνιο.

Η Neokem για μία ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα και με τον καλύτερο τρόπο τη σταθερή και διαχρονική της στήριξη στον αρχιτεκτονικό κλάδο πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία εκδήλωση που αφορά το υλικό του δικού μας κλάδου, το αλουμίνιο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.