ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Στη «Χώρα των Παραμυθιών» τα συστήματά της κάνουν τη διαφορά!

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η EXALCO μας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακής, πολύχρωμης αισθητικής έργο που προορίζεται να προσφέρει μία βιωματική μαθησιακή εμπειρία στους μικρούς μαθητές.

Η EXALCO συμμετείχε σε ένα υποδειγματικό έργο, το σύγχρονο παιδικό κολλέγιο «Η χώρα των παραμυθιών», στην κατασκευή του οποίου εφαρμόστηκαν συστήματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή από την καταξιωμένη θεσσαλική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, επιλέχθηκαν τα κορυφαία συστήματα ALBIO 225, ALBIO 125C και ALBIO 109, για τη διασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών φιλοξενίας των παιδιών, καθώς παρουσιάζουν άριστους δείκτες θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας, αεροπερατότητας και αντοχής σε ανεμοπίεση.

Το εντυπωσιακό συγκρότημα, με χαρακτηριστικό του γνώρισμα, το πολύχρωμο διάφανο κέλυφος, προσφέρει μια βιωματική εμπειρία μάθησης σε έναν κόσμο πιο χρωματιστό και φωτεινό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.