ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η έκδοση Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί με διπλό εξώφυλλο, προβάλλοντας το πλούσιο διεθνές και εγχώριο έργο της Elval Colour και τα νέα συστήματα SMARTIA Barcode Cladding της ALUMIL.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στην εταιρεία Elval Colour, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την κτιριακή βιωσιμότητα.

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού φιλοξενείται το νέο πρωτοποριακό σύστημα SMARTIA Barcode Cladding της ALUMIL που έρχεται να ανεβάσει τον πήχη στον τομέα της επένδυσης τοιχοποιίας, με κατασκευαστική ευελιξία, πληθώρα λύσεων και μέγιστη στιβαρότητα.

Διαβάστε στο νέο τεύχος όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ». Πότε θα ξεκινήσει, ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει και οι νέες προϋποθέσεις, καθώς και τα «κρυφά» σημεία που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα.

Επίσης στο τεύχος Σεπτεμβρίου υπάρχει ολοκληρωμένο αφιέρωμα με τις βέλτιστες λύσεις της αγοράς όσον αφορά στις επενδύσεις προσόψεων. Τα καλύτερα συστήματα υαλοπετασμάτων από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου αλουμινίου παρουσιάζονται με πλήρη λεπτομέρεια σε ένα πλούσιο και άκρως ενημερωτικό αφιέρωμα που αξίζει να διαβάσετε.

Η νέα γενιά θερμομονωτικών συστημάτων της Europa διαθέτει ανώτερη θερμομόνωση, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές του προγράμματος «Εξοικονομώ» και παρουσιάζεται αναλυτικά.

Δείτε επιπρόσθετα μία εξαιρετική εφαρμογή των συστημάτων ALUMINCO σε διεθνές επίπεδο όπου η παράδοση συναντά το μοντέρνο στο μοναδικής αισθητικής έργο Mbweni House!

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.