ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Κατοχύρωση εφεύρεσης από τον ΟΒΙ για το καινοτόμο σύστημα σήτας VL Phoenix

Ως επισφράγιση των καινοτομιών της VL Phoenix, η VIOMAL προχώρησε σε κατοχύρωση του προϊόντος στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας!

Η VIOMAL SA, ελληνική βιομηχανία παραγωγής συστημάτων σκίασης – σήτας και ρολού με φυλλαράκι πολυουρεθάνης και θυγατρική της ElvalHalcor SA, εδώ και 36 χρόνια, επενδύει στην Έρευνα και Ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων, με προστιθέμενη αξία για τον τελικό χρήστη.

Η VL Phoenix, το πρωτοποριακό σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης με πτυχωτό πανί, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες της εταιρείας. Η Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της VIOMAL, μέσω σύγχρονου εξοπλισμού σχεδίασε τα προφίλ και τα εξαρτήματα της VL Phoenix και βελτιστοποίησε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πτυχωτής σήτας.

Έτσι, διασφάλισε τόσο τη διαφοροποίηση του συστήματος, όσο και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, φέρνοντας το στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κατασκευαστικού κόσμου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ως επισφράγιση των καινοτομιών της VL Phoenix, η VIOMAL προχώρησε σε κατοχύρωση του προϊόντος στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, διασφαλίζοντας:

  • Πιστοποιητικά Υποδείγματος Χρησιμότητας για Ελλάδα
  • Πιστοποιητικό Κατοχύρωσης Σχεδίου για Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Πιστοποιητικό CE σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα
  • Κατοχύρωση σήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η VL Phoenix είναι εργονομικά σχεδιασμένη, δίνοντας οριστική λύση σε υπαρκτά προβλήματα των συστημάτων σήτας με πτυχωτό πανί, προσφέροντας:

  • μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα κατά τη χρήση
  • εύκολη, γρήγορη και οικονομικότερη εγκατάσταση από τον τεχνικό
  • καινοτόμο σχεδιασμό που συνδυάζει την αρχιτεκτονική τάση για ίσιες γραμμές, με την άψογη λειτουργικότητα
  • την κατασκευή και τοποθέτηση σήτας σε μεγάλα ανοίγματα έως 6 μέτρα

Το σύστημα σήτας, με το μοναδικό πτυχωτό αδιάβροχο πανί παραγωγής VIOMAL, διατίθεται σε μονόφυλλη, δίφυλλη ή αναστρέψιμη στην τελική διάσταση του πελάτη, καθώς και σε 24 ετοιμοπαράδοτες διαστάσεις ΚΙΤ μονόφυλλης σήτας για πόρτες και παράθυρα, σε ποικιλία χρωμάτων προφίλ αλουμινίου.

Τα νέα προϊόντα της VIOMAL κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε 15 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.