ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL: Πληθώρα κατασκευαστικών λύσεων με το νέο σύστημα Iconic W77 AI²

Το σύστημα χαρακτηρίζεται από μία ιδιοφυή προσέγγιση της κομψότητας διαθέτοντας ιδανικές αναλογίες!

Το νέο θερμομονωτικό σύστημα Iconic W77 AI2 από την ELVIAL συνδυάζει αρμονικά τις λιτές και minimal γραμμές, προσφέροντας μία πληθώρα κατασκευαστικών λύσεων που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Δίνει την απόλυτη ελευθερία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση απαιτητικών έργων, όπου τα στάνταρ της ποιότητας και του design έχουν προτεραιότητα.

Προσοχή στις λεπτομέρειες

Το Iconic W77 AI2 χαρακτηρίζεται από μία ιδιοφυή προσέγγιση της κομψότητας. Διαθέτει ιδανικές αναλογίες. Τα λεπτά περιγράμματα και τα επιμέρους στοιχεία, καθιστούν τη συλλογή Iconic αισθητικά ξεχωριστή.

Ανεμπόδιστη διέλευση

Το σύστημα προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Με την εφαρμογή χαμηλής κάσας ύψους μόλις 20 χιλ., η συλλογή Iconic περιλαμβάνει λύσεις ιδανικές για ΑΜΕΑ και μικρά παιδιά.

Ακλόνητο & μίνιμαλ

Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις θέλουν τις κατασκευές επιβλητικές, με μεγάλα ανοίγματα. Τα ειδικά σχεδιασμένα προφίλ Τ με εσωτερική ενίσχυση όψης μόλις 10mm σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ανθεκτικές κατασκευές σύμφωνα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Συνεπίπεδη εμφάνιση εσωτερικά

Η εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου πλαισίου εξασφαλίζει την απόλυτα συνεπίπεδη εμφάνιση στην εσωτερική όψη του κουφώματος. Επιπρόσθετε, ο κρυφός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης συνδυάζεται άψογα και την αναδεικνύει.

Απόλυτη θέα

Η ένωση των φύλλων είναι πιο κομψή από ποτέ. Η κεντρική κατακόρυφη όψη του πλαισίου περιορίζεται στα 78 χιλ. με την εφαρμογή του ενιαίου προφίλ φύλλου μπινί.

Η ταυτότητα

Το Iconic W77 AI2 προσφέρει απόλυτη αίσθηση. Ό,τι πρέπει να μείνει έξω -ο θόρυβος, η βροχή, ο αέρας- μένει έξω και ό,τι κατοικεί μέσα είναι απόλυτα ασφαλές. Είναι το όριο που έχει βάλει η ELVIAL και το οποίο είναι απαραβίαστο.

Η απόδοσή του σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τον εσωτερικό χώρο είναι κορυφαία και πιστοποιημένη από το γερμανικό Ινστιτούτο ift Rosenheim.

Έξτρα χαρακτηριστικά

Τυπολογίες Κρυφού φύλλου
Κατασκευές Window Wall
Ελάχιστο ύψος 66 χιλ. & 89 χιλ.
Χαμηλό κατωκάσι για μπαλκονόπορτες 20 χιλ.
Διακοσμητικά προφίλ για μοναδικό design
Εξαιρετικές επιδόσεις, πιστοποιημένες από το ift Rosenheim

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.