ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Επιτυχής συνάντηση με συνεργάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η TEHNi φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της γκρουπ συνεργατών από το Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο τη σύσφιξη σχέσεων και τον εποικοδομητικό διάλογο για τη δημιουργία μίας ακόμη καλύτερης συνεργασίας.

Η TEHNi είναι μία δυναμική ελληνική εταιρεία στον χώρο των πάνελ και θυρών αλουμινίου, με έντονη εξωστρέφεια και παρουσία σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεχούς εξέλιξης και περαιτέρω διείσδυσης σε σημαντικές αγορές της Ευρώπης, η TEHNi φιλοξένησε στο εργοστάσιό της ένα γκρουπ σημαντικών επιχειρηματικών συνεργατών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η TEHNi δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά από το 2017 και έχει ένα από τα υψηλότερα μερίδια στις πωλήσεις των μπροστινών θυρών αλουμινίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διήμερης συνάντησης, οι επισκέπτες της ελληνικής εταιρείας ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις παραγωγής και αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες με την ομάδα της TEHNi που θα συμβάλουν σε μία ακόμα καλύτερη συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.