ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

ELVIAL TRAINING CENTRE: Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! 

Με απολυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος της ELVIAL στη Μυτιλήνη.

Με κίνητρο τη θετική ενέργεια του δεύτερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε και ο 3ος κύκλος του ELVIAL TRAINING CENTRE. Στοχεύοντας στην εκπαίδευση των κατασκευαστών αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα, αυτή τη φορά η ομάδα του ELVIAL TRAINING CENTRE ταξίδεψε στη Μυτιλήνη, με ένα πλήρες σεμινάριο 50 ωρών συνολικής διάρκειας 6 ημερών, με θεωρητικές αλλά και πρακτικές προεκτάσεις.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες από τη Μυτιλήνη παρακολούθησαν το θεωρητικό μέρος του προγράμματος, το οποίο συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων, τις τελευταίες εξελίξεις στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, εκπαιδεύσεις πάνω σε βέλτιστες πρακτικές σύμφωνα με τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες και απαιτήσεις κ.ά.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, διεξήχθη το δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκπαίδευσης του ELVIAL TRAINING CENTRE στον βιομηχανικό χώρο της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν τη θεωρητική τους εκπαίδευση αλλά κυρίως μπόρεσαν να μετατρέψουν τη γνώση σε πράξη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν σενάρια κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου και οι εκπαιδευόμενοι κατάφεραν, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος του ELVIAL TRAINING CENTRE, να κατανοήσουν πλήρως όλες τις κατασκευαστικές και τεχνικές πτυχές των συστημάτων.  Έτσι, σε δύο εκπαιδευτικά τριήμερα, ο 3ος κύκλος του ELVIAL TRAINING CENTRE ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ELVIAL ευχαρίστησε κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά για τον ενθουσιασμό και τη θετική του ενέργεια και ελπίζει οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν να αποτελέσουν εφόδιο για την εξέλιξη των δεξιοτήτων των επαγγελματιών απέναντι σε ένα ευμετάβλητο και συνεχώς ανταγωνιστικό πλαίσιο.

Δηλώστε συμμετοχή στον επόμενο κύκλο εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων του ELVIAL TRAINING CENTRE και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας, πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.