ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Δυο βραβεύσεις για την εταιρεία στα φετινά Manufacturing Excellence Awards 2021

Με ένα αργυρό και ένα χάλκινο βραβείο τιμήθηκε η Europa στη φετινή διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards 2021.

Η Europa για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στα Manufacturing Excellence Awards λαμβάνοντας, για ακόμη μια χρονιά, βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες. Στη φετινή διοργάνωση, η Europa βραβεύτηκε με Silver Award στην κατηγορία «Υψηλή Ποιότητα» και με Bronze Award στην κατηγορία «Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική». Η διάκριση είναι πολύ σημαντική συγκρινόμενη και με τις εξαίρετες συμμετοχές μεγάλων εταιρειών της εγχώριας βιομηχανικής αγοράς.

Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκαν στελέχη της Europa από τα τμήματα παραγωγής (Διέλασης και Κατεργασιών), το τμήμα Διασφάλισης Ελέγχου Ποιότητας, το Τμήμα Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και το Τμήμα Marketing.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία «Υψηλή Ποιότητα» η συμμετοχή της Europa είχε τίτλο: «EUROPA: Η υψηλή ποιότητα, μια ολιστική κουλτούρα 360ο», όπου παρουσιάστηκε η αντίληψη της εταιρείας για το ποιοτικό προϊόν, καθώς και οι ενέργειες που διενεργεί συνολικά για να επιτύχει άψογη ποιότητα προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών, σε κάθε κατηγορία πελατών, σε όλο το φάσμα της επαφής μαζί τους. Μια 360ο αντίληψη ποιότητας, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα της εταιρείας. Το βραβείο της κατηγορίας παρέλαβε ο Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας – Ελέγχου Ποιότητας, Νίκος Γερακίνης.

Ο Υπεύθυνος Διασφάλισης / Ελέγχου Ποιότητας της Europa, Νίκος Γερακίνης με το Silver Award της κατηγορίας «Υψηλή Ποιότητα»

Στην κατηγορία «Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική», η Europa κατέθεσε υποψηφιότητα με τίτλο «EUROPA: Σχεδιασμός Διαχείρισης Επικίνδυνων Υγρών Αποβλήτων με στόχο το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα». Στην υποψηφιότητα παρουσιάστηκε το σύστημα διαχείρισης υγρών αποβλήτων της Europa, όπου επιτυγχάνεται μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση νερού για την παραγωγική διαδικασία, ενώ το όποιο κατάλοιπο συγκεντρώνεται και αποστέλλεται σε ειδικές μονάδες αδρανοποίησης.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μέσω της δημιουργίας ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών πάρκων η Europa παράγει ενέργεια από ΑΠΕ ικανή να αντισταθμίσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα εκείνο που είναι αδύνατον να αποφύγει. Για την Europa, κάθε παραγωγική δραστηριότητα εδράζεται στις αρχές εκείνες που οδηγούν στο να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος για όλους, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.