ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Διαχρονικός χορηγός της TRIMORE – X TERRA Greece

Η ΕΤΕΜ σταθερά δίπλα στην TRIMORE στήριξε με χορηγία τη διοργάνωση του Ρεθύμνου, σε ένα τριμήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις.

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, με την ΕΤΕΜ διαχρονικά στο πλευρό των σκοπών της TRIMORE, το Ρέθυμνο υποδέχθηκε για ακόμη μια χρονιά τους λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και του τρεξίματος.

Αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έζησαν ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις.

Φέτος, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δραστηριότητες για άτομα με ΔΑΦ. Μία από τις εξειδικευμένες δραστηριότητες αυτής της πρωτοβουλίας, θα έχει ως αρωγό το άλογο, που λειτουργεί ως συν θεραπευτής στο πλαίσιο της θεραπευτικής ιππασίας.

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό που επιδεικνύουν κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες, οδηγεί την ΕΤΕΜ να στηρίζει ενεργά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.