ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Απέναντι στη βία κατά των γυναικών!

Στόχος της δράσης της εταιρείας είναι να «δοθεί φωνή» στα χιλιάδες θύματα του συστημικού ρατσισμού και ιδιαίτερα της έμφυλης βίας.

Η Europa τοποθετείται απέναντι στη βία κατά των γυναικών και φωτογραφίζεται για καλό σκοπό! Άνδρες, εργαζόμενοι της Europa (21 το σύνολο) μαζί με την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Europa, Ανούς Τζιρακιάν και την κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, Υπεύθυνη του Προγράμματος ΕΚΕ, φωτογραφήθηκαν στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας για να στείλουν μήνυμα κατά της βίας των γυναικών.

Στόχος της δράσης είναι να «δοθεί φωνή» στα χιλιάδες θύματα του συστημικού ρατσισμού και ιδιαίτερα της έμφυλης βίας. Στους συμμετέχοντες δόθηκε από την Europa ένα ιδιαίτερο βραχιόλι, σχεδιασμένο από την Rich Passion αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Μέρος των εσόδων από το βραχιόλι που δόθηκε στο πλαίσιο της δράσης θα διατεθούν στο Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών ΔΙΟΤΙΜΑ.

H ενέργεια έρχεται σε συνέχεια της χορηγίας της Europa στον σύλλογο της ΧΕΝ Κομοτηνής για την έκδοση του βιβλίου «ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ», όπου καταγράφονται ιστορίες γυναικών όπως έζησαν τέτοιες καταστάσεις και είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.