ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PROFIL Εξοικονομώ: Νέες ανάγκες, Νέο πρόγραμμα!

Το PROFIL Εξοικονομώ της THEMELIO Software διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες για την παραγωγή και διαχείριση κουφωμάτων, εμπλουτισμένο με σύγχρονους αυτοματισμούς για μεγάλη ευκολία στη χρήση.

Η THEMELIO Software ακούει τους συνεργάτες της. Λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες τους και πολλές φορές τις εντοπίζει πριν από τους ίδιους! Αυτό συνέβη πριν λίγο καιρό μόλις εντόπισε στην αγορά το κενό που υπάρχει στα λογισμικά για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Οι κατασκευαστές κουφωμάτων που αναλαμβάνουν έργα επιδοτούμενα από το «Εξοικονομώ» αγγίζουν τις χιλιάδες και πλέον μπορούν να έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργημένο αποκλειστικά βάσει των απαιτήσεων του επιδοτούμενου προγράμματος!

PROFIL Εξοικονομώ

Είναι ένα πρόγραμμα που διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες για την παραγωγή και διαχείριση κουφωμάτων, εμπλουτισμένο με σύγχρονους αυτοματισμούς, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάθε ένας που διαθέτει βασικές γνώσεις κουφωμάτων.

Μαθέ τις δυνατότητές του!

Στο PROFIL Εξοικονομώ ο χρήστης δουλεύει σε ένα απλό και ξεκούραστο λειτουργικό περιβάλλον όπου μπορεί να εκμεταλλευτεί πληθώρα δυνατοτήτων. Όπως για παράδειγμα την αυτόματη κοστολόγηση προσφορών!

Το πρόγραμμα, με τους «έξυπνους μηχανισμούς» που διαθέτει, λαμβάνει υπόψη όλα τα γεωγραφικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των κατασκευών και κοστολογεί αυτόματα τις προσφορές για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ». Ακολουθώντας τα βήματα που του προτείνει το πρόγραμμα, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει φάκελο για κάθε του έργο εύκολα και γρήγορα.

Φυσικά, η Themelio Software δε θα μπορούσε να σταματήσει εκεί… Σε συνδυασμό με το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά πρόγραμμα της εποχής, παρέχει και τη μοναδική εφαρμογή κοστολόγησης προσφορών και υπολογισμού Uw, τη γνωστή σε όλους MyProfil.

Ο χρόνος είναι χρήμα!

Ποιος δεν έχει σκεφτεί ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο καθημερινά; Ποιος δεν έχει αναρωτηθεί γιατί να είναι τόσο χρονοβόρα η διαδικασία δημιουργίας προσφορών; Ποιος δεν έχει δυσκολευτεί να παρακολουθεί ό,τι χρειάζεται για να είναι μέσα στις εξελίξεις;

Μετά από εποικοδομητική διάδραση με επαγγελματίες του κλάδου, η THEMELIO Software δημιούργησε τις δυνατότητες που θα απογειώσουν την εξοικονόμηση χρόνου των χρηστών του προγράμματος PROFIL Εξοικονομώ.

Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν τη δουλειά τους με την ασφάλεια πως γίνεται έγκριτα καθώς το PROFIL Εξοικονομώ είναι πλήρως εναρμονισμένο τους τρέχοντες κανονισμούς του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Εξοικονομώ».

Η σύνδεση PROFIL Εξοικονομώ και MyProfil γίνεται με ένα κλικ! Ενδιαφέρεστε; Καλέστε στα τηλ. 210.995.2961-2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.