ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL “Lift Unit” & “Soft Close”: Δύο λύσεις που κάνουν τη χρήση ανασυρόμενων… «παιχνιδάκι»!

Οι πρωτοποριακές λύσεις “Lift Unit” και “Soft Close” επιβεβαιώνουν πως ένα ήδη προηγμένο σύστημα, μπορεί να αυξήσει τη λειτουργικότητά του, με την κατάλληλη προσθήκη.

Η «εμμονή» της ALUMIL για την καινοτομία και την κατασκευαστική αριστεία είναι γνωστή σε όλους. Η εταιρεία συνεχίζει αδιάκοπα το έργο του και πρόσφατα υιοθέτησε δύο νέες καινοτόμες λύσεις, που ενισχύουν τη λειτουργικότητα δύο κορυφαίων συστημάτων, κάνοντας την καθημερινή τους χρήση… «παιχνιδάκι»!

Lift Unit”

Τα ανυψούμενα-συρόμενα συστήματα SMARTIA S560 και SUPREME S700 εντυπωσιάζουν με τη σχεδίασή τους, που ενισχύει τον φυσικό φωτισμό, ενώ παράλληλα είναι ιδανικά για κάλυψη ανοιγμάτων μεγάλων διαστάσεων. Ως εκ τούτου, στην καθημερινή χρήση ο πελάτης χειρίζεται ενίοτε μεγάλα σε μήκος φύλλα, τα οποία είναι συνήθως πιο βαριά από άλλες συμβατικότερες λύσεις.

Στην ALUMIL θέλοντας να διευκολύνουν την εμπειρία χρήσης, ενσωμάτωσαν το εξάρτημα “Lift Unit” για τις δύο σειρές. Ουσιαστικά, με τη νέα λύση της καταξιωμένης εταιρείας, η δύναμη που απαιτείται να ασκήσει ο χρήστης κατά την ανύψωση του φύλλου για την περιστροφή της λαβής είναι κατά 50% μικρότερη από ό,τι πριν.

Έτσι, η καθημερινή λειτουργία των δυο αυτών επιτυχημένων ανασυρόμενων συστημάτων διευκολύνεται (ακόμη και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες) και δεν κουράζει τον χρήστη.

Επίσης -και συγκεκριμένα για τη σειρά SUPREMES700- το “Lift Unit” δίνει τη δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερες κατασκευές, καθώς αυξάνει το μέγιστο βάρος φύλλου του συστήματος από 400 σε 600 κιλά! Μια τέτοια εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για εντυπωσιακές κατασκευές, που θα καλύψουν περαιτέρω τις ανάγκες για φυσικό φωτισμό και ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο.

“Soft Close”

Πέραν του εξαρτήματος “Lift Unit” υπάρχει πλέον διαθέσιμη άλλη μια λύση που μπορεί να κάνει τη χρήση των συστημάτων SUPREME S700 και SMARTIA S560 ακόμα πιο ομαλή. Η ALUMIL, εστιάζοντας στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης των συστημάτων της, εμπλούτισε τα δύο συστήματα με την τεχνολογία “Soft Close”, που βοηθάει το φύλλο των ανασυρόμενων συστημάτων να κλείνει με ομαλό τρόπο, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος απότομου χτυπήματος, που δυνητικά θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ζημιά στην κάσα ή στο ίδιο το φύλλο.

Επίσης, τα συστήματα γίνονται ακόμα πιο ασφαλή για όσους τα χρησιμοποιούν καθημερινά και ενισχύουν έτσι το αίσθημα της ηρεμίας, μέσω της απρόσκοπτης λειτουργικότητάς τους.

Με αυτές τις δύο νέες λύσεις η ALUMIL δείχνει ότι αφουγκράζεται τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων που εμπιστεύονται τα συστήματά της. Το “Lift Unit” και το “Soft Close” επιβεβαιώνουν πως ένα ήδη προηγμένο σύστημα, μπορεί να αυξήσει τη λειτουργικότητά του, με την κατάλληλη προσθήκη που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.