ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ο Θεόφιλος Παγιάτης

Ο Θεόφιλος Παγιάτης ανανέωσε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου.

Στα τέλη Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία πραγματοποίησε την Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Μελών της, στα γραφεία της στην οδό Καποδιστρίου 24, στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου ορόφου του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θεόφιλος Παγιάτης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους προχώρησε στην ομιλία του, εστιάζοντας σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως οι ανατιμήσεις των πρώτων υλών, η φορολογία και το «Νέο Εξοικονομώ», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις της ΠΟΒΑΣ, στην εκπαίδευση των κατασκευαστών και στη σύνδεση του κλάδου με την Τεχνική Εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο της Ομοσπονδίας και συνεχάρη το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια περιέγραψε συνοπτικά το υφιστάμενο περιβάλλον της αγοράς, καθώς και τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ΜΜΕ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Β’ Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Ιωάννης Βαφειαδάκης και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Σεραφείμ Μαουσίδης.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της Συνέλευσης με την εκλογή του Προεδρείου, το οποίο αποτέλεσαν οι Ιωάννης Στριλιγκάς από το Σωματείο Χανίων, Χρήστος Γκαραγκούνης από το Σωματείο Τρικάλων και Γρηγόριος Θεοδωρής από το Σωματείο Άρτας.

Τον Διοικητικό Απολογισμό παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου. Ο Α’ Αντιπρόεδρος, Λάζαρος Ασλανίδης αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό Δράσης του επόμενου έτους.

Ο Οικονομικός Απολογισμός και ο Προϋπολογισμός ανεγνώσθη από τον Αναπληρωτή Ταμία, Παντελή Σολιδάκη.  Ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Χρήστος Γκαραγκούνης προχώρησε στην ανάγνωση του Πρακτικού της Ελεγκτικής Επιτροπής. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, ο Προγραμματισμός Δράσης και ο Προϋπολογισμός.

Στη συνέχεια οι συνάδελφοι Αντιπρόσωποι των Σωματείων βάσης από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν επί των θεμάτων που τους απασχολούν. Αμέσως μετά προχώρησαν στο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης και ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες.

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών ΠΟΒΑΣ

Σύνθεση Δ.Σ.

Πρόεδρος: Θεόφιλος Παγιάτης (Σωματείο ΕΝΚΑΣ – Πειραιά)

Α’ Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Ασλανίδης (Σωματείο Βέροιας)

Β’ Αντιπρόεδρος:  Ελευθέριος Πλαστάρας (Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας)

Γ’ Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Νικολέτας (Σωματείο Αιτωλοακαρνανίας)

Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Παπαευθυμίου (Σωματείο Τρικάλων)

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Στυλιανός Καλαφατάκης (Σωματείο Ηρακλείου Κρήτης)

Ταμίας: Παντελής Σολιδάκης (Σωματείο ΕΝΚΑΣ – Πειραιά)

Αναπληρωτής Ταμίας: Δημήτριος Τσέλιος (Σωματείο Ν. Φθιώτιδας)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Θωμάς Δημόπουλος (Σωματείο ΣΕΜΑΣ)

Μέλος: Ελευθέριος Ψαλιδάκης (Σωματείο Ηρακλείου Κρήτης)

Μέλος: Χαράλαμπος Τσολακίδης (Ένωση Βιοτεχνών  Μετάλλου Αττικής)

Ελεγκτική Επιτροπή

Χρήστος Γκαραγκούνης (Σωματείο Τρικάλων)
Ιωάννης Δασκαλάκης (Σωματείο Χανίων)
Κωνσταντίνος Πελεκούδας (Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας)

Αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ

Θεόφιλος Παγιάτης (Σωματείο ΕΝΚΑΣ – Πειραιά)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.